Κουκάκι: Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης

Άγνωστοι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως στο Κουκάκι το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα ατόμων πλησίασε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, έριξαν τρεις βόμβες μολότοφ προκαλώντας μικρές ζημιές στη σκοπιά του ΑΤ. Στη συνέχεια αποχώρησαν προς το Λόφο Φιλοπάππου.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής 7 άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, όπου και εξετάζονται.

Τι έλεγε ο Μητσοτάκης στην επίθεση
επί ΣΥΡΙΖΑ

Το 2019 το Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, είχε δεχτεί και πάλι επίθεση με μολότοφ. Και τότε ήταν βράδυ Σαββάτου. Στην αντιπολίτευση τότε, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επισκεφθεί το ΑΤ Ακρόπολης και έκανε δηλώσεις για «πρωτοφανή φαινόμενο βίας». Ήταν η περίοδος που κατηγορούσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περί ανοχή στη βία.

Εξερχόμενος από το αστυνομικό τμήμα, ο κ. Μητσοτάκης, τον Μάρτιο του 2019, είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα το Αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης για να εκφράσω για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή μου στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται, δυστυχώς, απέναντι σε πρωτοφανή φαινόμενα βίας. Φαινόμενα βίας τα οποία θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και την ίδια τους τη ζωή.

Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή στη βία. Είτε χαμηλής έντασης, είτε υψηλής έντασης, η βία πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Θα στηρίξουμε την Ελληνική Αστυνομία και θα της παρέχουμε απόλυτη πολιτική κάλυψη για να μπορεί να κάνει τη δουλειά της σωστά, έτσι ώστε οι Έλληνες πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς στις γειτονιές τους και οι Έλληνες αστυνομικοί να αισθάνονται ότι η Πολιτεία μεριμνά για αυτούς οι οποίοι είναι από το Σύνταγμα επιφορτισμένοι με την επιβολή του νόμου και της τάξης…».

Όλες οι ειδήσεις

Σάλος από προσβλητικό για τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά δημοσίευμα

Τουρκία: Έρευνα για χειραγώγηση της λίρας διέταξε ο Ερντογάν

Ο Πούτιν κάθισε στο ίδιο τραπέζι τον πρωθυπουργό της Αρμενίας και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζαν

The post Κουκάκι: Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουκάκι, Επίθεση, Ακρόπολης,koukaki, epithesi, akropolis