«Κάποιοι ξέχασαν τι έπαθε ο Ναπολέων» η απάντηση Πούτιν στον Μακρόν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας μία ημέρα μετά την ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν στην οποία ο Γάλλος πρόεδρος αποκάλεσε τη Ρωσία απειλή για την Ευρώπη και ανέπτυξε την ιδέα να τεθούν υπό την πυρηνική ομπρέλα της Γαλλίας άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είπε σήμερα ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τι συνέβη στον Ναπολέοντα.
Ο Πούτιν αναφέρονταν στον Γάλλο αυτοκράτορα ο οποίος διέσχισε με
Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ
«Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θέλουν να επιστρέψουν πίσω στην εποχή του Ναπολέοντα, ξεχνώντας πώς τέλειωσε», δήλωσε ο Πούτιν σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, χωρίς να αναφερθεί στον Μακρόν ονομαστικά.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία πρέπει να επιλέξει μια ειρήνη στην Ουκρανία η οποία θα διασφαλίσει μακροπρόθεσμα την ασφάλεια της Ρωσίας και της ουσιαστικής ανάπτυξής της.
«Πρέπει να επιλέξουμε μια ειρήνη που θα μας ταιριάζει και θα διασφαλίσει την ειρήνη για τη χώρα μας μακροπρόθεσμα», δήλωσε ο Πούτιν απευθυνόμενος σε γυναίκες που έχασαν συγγενείς τους στον πόλεμο.
Ο Πούτιν, ερωτηθείς από μια μητέρα ενός πεσόντος στρατιώτη αν η Ρωσία θα υποχωρήσει, είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. «Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, αλλά δεν θα υποχωρήσουμε», είπε ο Πούτιν.
Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ
Η Ρωσία λέει ότι η ομιλία του Μακρόν περιέχει «νότες πυρηνικού εκβιασμού»Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα το Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν ότι εκτόξευσε απειλές εναντίον της σε ομιλία του, η οποία όπως είπε περιείχε «νότες πυρηνικού εκβιασμού».
Στο χθεσινό του διάγγελμα προς το έθνος ο Μακρόν είπε ότι η Ρωσία συνιστά απειλή για την Ευρώπη, το Παρίσι μπορεί να συζητήσει την επέκταση της πυρηνικής του ομπρέλας για τους συμμάχους και ότι θα συγκαλέσει συνάντηση των αρχηγών των γενικών επιτελείων τον ευρωπαϊκών χωρών που είναι πρόθυμες να στείλουν ειρηνευτικά στρατεύματα στην Ουκρανία έπειτα από μία ειρηνευτική συμφωνία.
Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ
«Νότες πυρηνικού εκβιασμού ακούστηκαν σαφώς στην ομιλία του Ε.Μακρόν. Οι φιλοδοξίες του Παρισιού να γίνει ο πυρηνικός «προστάτης» όλης της Ευρώπης έχουν αποκαλυφθεί, με το να προσφέρει την δική του «πυρηνική ομπρέλα» που θα αντικαταστήσει σχεδόν την αμερικανική. Είναι περιττό να πούμε ότι αυτό δεν θα οδηγήσει στην ενίσχυση της ασφάλειας ούτε της ίδιας της Γαλλίας ούτε των συμμάχων της», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Νωρίτερα σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι η πυρηνική ρητορική του Μακρόν συνιστά απειλή για τη Ρωσία.
The post «Κάποιοι ξέχασαν τι έπαθε ο Ναπολέων» η απάντηση Πούτιν στον Μακρόν appeared first on Militaire.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Βασίλης Καλογήρου: Μεταθανάτια τα τραύματα του 39χρονου – Δεν μεταφέρθηκε η σορός του
- Επιδεινώνεται η πνευμονοπάθεια της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας
- Τραγωδία στα Τέμπη: Απομάκρυναν χώματα χωρίς έγγραφη εντολή και σύμβαση – Τι αποκαλύπτει ο εργολάβος
- Μετά τον Παναθηναϊκό έκλεισε ο Φουρτάδο – Κινέζοι επενδυτές σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
- Τόσος κόσμος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Φιορεντίνα
- Η Βρετανία συζητά με 20 χώρες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε ειρηνευτική δύναμη στην Ουκρανία
- Πατέρας Αντώνιος: «Το να συγχωρούμε κάποιον που μας κατέστρεψε, μας εξευτέλισε, δεν είναι πάντοτε εύκολο»
- Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο την Παρασκευή
- Συντάξεις Απριλίου 2025: Ευχάριστα νέα για χιλιάδες συνταξιούχους
- ΕΟΔΥ: Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η γρίπη
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις militaire

- Τελευταία Νέα militaire
- «Κάποιοι ξέχασαν τι έπαθε ο Ναπολέων» η απάντηση Πούτιν στον Μακρόν
- Τουρκία: «Το CHP προσκλήθηκε στην προπαρασκευαστική συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΕΕ»
- ΗΠΑ: Το υπουργείο βετεράνων σκοπεύει να καταργήσει 80.000 θέσεις εργασίας
- Ποια ήρεμα νερά στο Αιγαίο; Τα στατιστικά του ΓΕΕΘΑ διαψεύδουν το κυβερνητικό παραμύθι που αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο
- «Δεν πρέπει να επιστρέψει η Τουρκία στο πρόγραμμα του F-35» ,λέει βουλευτής των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ-Γίνεται τέτοια συζήτηση;
- Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη- Δείτε ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή
- Προσοχή στους «συμμάχους»! Σενάριο «εργαλιοποίησης» της Ελλάδας για να «κάνουν τις δουλειές τους» με την Τουρκία
- Πρόταση για την ελληνική αμυντική βιομηχανία έχει ο κ.Μητσοτάκης ή αρκεί η «ενίσχυση της ευρωπαικής» για την οποία αγωνιά;
- Πρόεδρος ΖΕΛΕΝΣΚΙ: πραγματικότητα γεννημένη από τηλεοπτικό σενάριο!…
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ρωμανός: Fake news οι ισχυρισμοί ότι άλλαξε ο νόμος για τις έρευνες σιδηροδρομικών και αεροπορικών ατυχημάτων
- Το ERTflix μόλις ανέβασε την ιδανική ταινία για να σου φτιάξει τη διάθεση [βίντεο]
- Kώστας Τσιάρας: "Το πολιτικό προσωπικό να επιδείξει υπεύθυνη στάση - Η ίδια η κοινωνία δεν θα επιτρέψει να γυρίσει πίσω η χώρα"
- Ζελένσκι: Oι ουκρανικές και αμερικανικές ομάδες έχουν αρχίσει ξανά τη συνεργασία τους
- Νικολέττα Βλαβιανού: Αποκαλύπτει ότι μετάνιωσε που έγινε ηθοποιός - "Αν ήμουν άνετη οικονομικά, θα άφηνα την υποκριτική"
- Πρόεδρος ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Πρώτο μέλημα να σώσεις ανθρώπους, όχι πειστήρια - Τα διαλύεις όλα αν είναι να σώσεις έστω και έναν άνθρωπο
- Δ.Μάντζος: Μπορεί η κυβέρνηση να εγγυηθεί ότι οι σιδηρόδρομοι είναι ασφαλείς ή πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εκλογές;
- Πούτιν σε Μακρόν: Κάποιοι ξέχασαν τι έπαθε ο Ναπολέων