Κακά μαντάτα για τις συντάξεις Φεβρουαρίου – Αναδρομικά γιοκ στην πληρωμή

Οι πληρωμές στις συντάξεις Φεβρουαρίου ξεκίνησαν αλλά οι δικαιούχοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με κακά μαντάτα. Έχουν να κάνουν με την πληρωμή των αναδρομικών Ιανουαρίου.

Όπως γράφει ο Χρήστος Μέγας στο iEidiseis, χωρίς τα αναδρομικά του Ιανουαρίου καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου. Αυτό συμβαίνει παρά τις διακηρύξεις για «διπλή» αύξηση (του διμήνου) με τις πρώτες πληρωμές του 2023.

Οι εν λόγω… λειψές πληρωμές δεν ανακοινώθηκαν. Έτσι οι συνταξιούχου εμφανίστηκαν έκπληκτοι μπροστά στα ΑΤΜ. Γιατί; Με βάση τις

κυβερνητικές ανακοινώσεις για αύξηση 7,75% περίμεναν μεγαλύτερα ποσά. Δηλαδή, τη σύνταξη Φεβρουαρίου με ενσωματωμένη την αύξηση, αλλά και τη διαφορά για τη σύναξη Ιανουαρίου η οποία είχε καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα.

Για την… ασυνέπεια δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση και η οποία μπορεί να αποδοθεί σε τεχνική αδυναμία (προσαρμογής του λογισμικού…). Το πρόβλημα ωστόσο είναι η απουσία ενημέρωσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αναδρομικά Ιανουαρίου θα καταβληθούν με τις συντάξεις Μαρτίου.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2023φωτ. αρχείου / Pixabay

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Φεβρουαρίου είναι οι εξής:

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.Την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

The post Κακά μαντάτα για τις συντάξεις Φεβρουαρίου – Αναδρομικά γιοκ στην πληρωμή appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα