Η Θλιβερή Εικόνα του Κοινοβουλίου κατά τη Συζήτηση της Προτάσεως Μομφής

 Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση αναφέρεται στη θλιβερή εικόνα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση:

Όσοι είδαν τη συζήτηση στο Κοινοβούλιο της προτάσεως μομφής, που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, έμειναν, σίγουρα, κατάπληκτοι για το είδος και το ύφος των συζητήσεων. Καμιά πολιτική σοβαρότητα. Καμιά επίγνωση των κρίσιμων στιγμών που

διέρχεται ο τόπος και της ανάγκης να πρυτανεύσει ένας άλλος πολιτικός λόγος υπέρ του δημοσίου και εθνικού συμφέροντος. 

Περίσσευαν οι προσωπικές επιθέσεις και αντιπαραθέσεις, ο προκλητικός κομματισμός, οι ύβρεις και οι ανούσιες συζητήσεις, μακριά από αυτά που πραγματικά απασχολούν τη χώρα και θα έπρεπε να απασχολούν και τη Βουλή

Η μικρολογία και η μικροπολιτική αυτή αντικαθρεφτίζουν την κατάπτωση και την εξαθλίωση του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού λόγου εκεί που, θεσμικά, είναι, υποτίθεται, ο ναός του, οπού δοξολογείται και ασκείται η λαϊκή εκπροσώπηση και η λαϊκή κυριαρχία. Είναι ένα δείγμα για το πόσο επείγουσα και αναγκαία είναι η είσοδος στη Βουλή νέων, πατριωτικών δυνάμεων, που θα φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή και έναν καινούργιο άνεμο ηθικής, πολιτικής και εθνικής ευθύνης και θα θέσουν στο κέντρο των συζητήσεων αυτά που πραγματικά απασχολούν τον Ελληνικό λαό. 

Σ’ αυτό το πνεύμα, η Πατριωτική Ένωση καλεί όλους να υπερβούν τους θλιβερούς και ανούσιους διαχωρισμούς και να ενωθούν σ’ ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο, με αναφορά τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και τις λύσεις που πρέπει επειγόντως να δοθούν για να στηριχθεί η χώρα και το εθνικό της μέλλον. 

The post Η Θλιβερή Εικόνα του Κοινοβουλίου κατά τη Συζήτηση της Προτάσεως Μομφής  appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θλιβερή Εικόνα, Κοινοβουλίου, Συζήτηση, Προτάσεως Μομφής,thliveri eikona, koinovouliou, syzitisi, protaseos momfis