Η συνεκμετάλλευση του διαβόλου, τα ελληνοτουρκικά, το δόγμα Παπανδρέου και το μνημόνιο-Γ.Βαρουφάκης

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βρουφάκης ,μιλά στο militaire.gr  για την κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά και την ερμηνεύει προσμετρώντας και τα εσωτερικά πολιτικά δεδομένα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Επισημαίνει ότι το να είσαι υπάκουος σε όλα δεν εξασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα, αντιθέτως προκαλεί περισσότερα ,ανυπέρβλητα προβλήματα. Επικαλείται τα όσα έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων και πιστεύει

ότι πρέπει να διδαχτούμε από αυτά. Στον αντίποδα θυμίζει τι είχε γίνει το 1974, όταν η χούντα Ιωαννίδη έλεγε ναι σε όλα στους Αμερικανούς.

Ο κ.Βαρουφάκης κάνει λόγο για τη «συνεκμετάλλευση του διαβόλου» στο Αιγαίο. Ποιο είναι το σενάριο που τον ανησυχει, γιατί όπως λέει αν υλοποιηθεί θα σημαίνει ότι έχουμε ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα.

Τι γίνεται με το πάρτι εξοπλισμών που έχει ξεκινήσει; Ποια είναι η θέση του για την ελληνική αμυντική βιομηχανία;

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 μιλά ακόμα για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, την ανύπαρκτη Ευρώπη και το μοναδικό σενάριο λύσης που υπάρχει.

Τέλος μιλά για την αφόρητη ακρίβεια που ταλαιπωρεί τους Έλληνες πολίτες και για το νέο μνημόνιο που σιγά, σιγά μας λένε ότι έρχεται.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Η συνεκμετάλλευση του διαβόλου, τα ελληνοτουρκικά, το δόγμα Παπανδρέου και το μνημόνιο-Γ.Βαρουφάκης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα