Η σκληρή δήλωση Πούτιν που μετέτρεψε τις πολεμικές απειλές της Δύσης σε…κυρώσεις-Βίντεο

Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν μετά από τη συνάντηση του με τον Γάλλο ομόλογο του Ε.Μακρόν, δείχνει ότι η Μόσχα δεν πρόκειται να υποκύψει στις πιέσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων της . Κι αυτό μάλλον έχει γίνει κατανοητό στην Ουάσινγκτον που σήμερα απέσυρε και τους τελευταίους 160 Αμερικανούς στρατιωτικούς εκπαιδευτές που βρίσκονταν στην Ουκρανία.
Συνεπώς ο πόλεμος που όλοι προαναγγέλουν και ανακοινώνουν δεν είναι εύκολο να προκύψει ακόμη κι αν ο Πούτιν αποφασίσει να δώσει

εντολή εισβολής στην Ουκρανία. Η μοναδική αντίδραση που θα έχει θα είναι οικονομικές κυρώσεις. Ακόμη κι αυτές όμως βρίσκουν αντιστάσεις ακόμη και στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί επιχειρηματίες ζητούν από τον Σολτς να μην υπάρξουν ούτε αυτές!
Τι μένει; Η Ουκρανία με τον πρόεδρο της που φαίνεται ότι σύρθηκε ή πράγματι πείστηκε ότι οι δυτικοί σύμμαχοι του θα «έμπαιναν μπροστά» για να σταματήσουν τη ρωσική στρατιωτική μηχανή. Την οποία όπως θα δείτε στη δήλωση του ο Πούτιν τη διαφημίζει επικεντρώνοντας και στις πυρηνικές της δυνατότητες.
Απευθυνόμενος σε Ευρωπαίους δημοσιογράφους που του έθεσαν ερωτήματα απαντά ότι «το έχω ξαναπεί αλλά δεν θέλετε να το πιστέψετε και να το μεταφέρετε στα ΜΜΕ που εργάζεστε: αν η Ο Ουκρανία γίνει μέλος του ΝΑΤΟ η Ευρώπη αυτομάτως μπαίνει σε σύγκρουση με τη Ρωσία… Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ αλλά και της Ρωσίας . Μη ξεχνάτε ότι η Ρωσία είναι ένα από τα ισχυρά πυρηνικά κράτη… Δεν θα προλάβετε να ανοιγοκλείσετε τα βλέφαρα σας διαβάζοντας το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ»…

Το ζήτημα της Ουκρανίας είναι καλό να το μελετήσουν κάποιοι και στην Αθήνα…Εκείνοι που πάντα περιμένουν …το ιππικό.

The post Η σκληρή δήλωση Πούτιν που μετέτρεψε τις πολεμικές απειλές της Δύσης σε…κυρώσεις-Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πούτιν, Δύσης …κυρώσεις-Βίντεο,poutin, dysis …kyroseis-vinteo