Η γκιλοτίνα των κρίσεων και οι «Κόκκινοι» που ψάχνει το ΓΕΕΘΑ!!!

Η «γκιλοτίνα» των κρίσεων Αρχηγών θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες εκτός αν ο πρωθυπουργός επιλέξει τελικά τη νομοθετική ρύθμιση και την παραμονή όλων των Αρχηγών στη θέση τους λόγω του «τουρκικού κινδύνου».

Την ίδια ώρα στο ΓΕΕΘΑ αναζητούν …τους «κόκκινους»!!! Δηλαδή τους …ΣΥΡΙΖΑΙους που κατά το περιβάλλον του Α/ΓΕΕΘΑ «δίνουν έγγραφα στους δημοσιογράφους» για να «πολεμήσουν» τον Α/ΓΕΕΘΑ!!!

Τα τρία θαυμαστικά είναι απαραίτητα γιατί όσοι δημοσιογράφοι καλύπτουμε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μπορεί να έχουμε πολλά ελαττώματα αλλά σίγουρα από μνήμη ακόμη πάμε καλά! Δεν έχει περάσει δα και ένας αιώνας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…Μόλις τρία και κάτι χρόνια μας χωρίζουν από εκείνη την περίοδο. Δεν έχει ξεχάσει κανείς λοιπόν ότι ο κ.Φλώρος ήταν από τους αγαπημένους Αξιωματικούς της ηγεσίας του ΥΕΘΑ, είχε την απόλυτη στήριξη του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, την αμέριστη υποστήριξη του αείμνηστου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παξιβανάκη, αλλά και του Ευάγγελου Αποστολάκη που του είχε εμπιστευθεί την θέση του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ υπήρξε και παραμένει αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης αλλά και των δημοσιογράφων με τους οποίους πάντα φρόντιζε να έχει εξαιρετικές σχέσεις, ειδικά την περίοδο που εμφανιζόταν ως «κυνηγημένος» από τον Αλκιβιάδη Στεφανή. Οι καφέδες που έχει πιει με δημοσιογράφους στο γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ -επικεφαλής τότε ο Αξιωματικός του ΠΝ Παναγιώτης Καλαθάκης- ήταν αμέτρητοι και ίσως να εξηγούν και τα πολλά νεύρα που απέκτησε στη συνέχεια ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Τα περί …ΣΥΡΙΖΑίων λοιπόν αλλού, γιατί μόνο μειδιάματα προκαλούν. Το μόνο θέμα που υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να κάνει αυστηρή αυτοκριτική για τις επιλογές του στην Άμυνα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του.

The post Η γκιλοτίνα των κρίσεων και οι «Κόκκινοι» που ψάχνει το ΓΕΕΘΑ!!! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα