Η «Ελπίς»…. Πέθανε Προχτές!!! Νίκος Σκιαδάς

Η «Ελπίς»…. Πέθανε Προχτές!!!

Η δημόσια έκκληση – διαπίστωση

Γράφει ο

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

Ανχης εα. Ειδικών Δυνάμεων

Σας Παρακαλώ βοηθήστε με…!!!!

Έφτιαξαν: Ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες,  Υπουργεία,  Υφυπουργεία.

Θέσεις εργασίας, επί των υπουργείων και υφυπουργείων στο Εσωτερικό.Θέσεις παρά τον Π/Θ, Υπουργών, Υφυπουργών, Γ. Γραμματέων.Θέσεις στο Εξωτερικό για να χειρίζονται κ να προλαμβάνουν τα πάντα.Θέσεις  Συμβούλων επί των Συμβουλίων.Έφτιαξαν  Οργανισμούς  με Δντές και Υδντές, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, ΜΕΤΡΟ, κλπ.

Φράκαραν Όλα….

Είτε σε φωτιές και καήκαμε.

Είτε σε βροχές και πνιγήκαμε.

Είτε σε χιόνια και παγώσαμε.

Τελικά, ήρθε ο Στρατός και έλυσε το πρόβλημα.

Ο Στρατός,  αυτοί οι αναποτελεσματικοί που έλεγε  το παχύδερμο ο Πάγκαλος,

αυτός που έλεγε ότι «Μαζί τα φάγαμε».

Ναι ρε παχύδερμο, μαζί, αλλά εσύ έτρωγες και εμείς κοιτούσαμε.

Ήλθε ο Στρατός….

Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα,  Μόνο  κάπου- κάπου….

 Όταν όλοι οι Άλλοι,  οι Άριστοι,  Δεν Μπορούν….

Τότε Αυτοί… Δεν ξέρω… Καλά κατάλαβα.

Παρακαλώ βοηθήστε με.

Ενέσκηψε η «Ελπίδα» για να καταλάβουμε ότι «Δεν  υπάρχει  ελπίδα για τίποτα»…

Μήπως,  αντί για  Υπουργούς και Υφυπουργούς και Δντές Οργανισμών, για τέτοιες περιπτώσεις να βάζαμε κανέναν Λοχία Στρατονομίας; 

Σίγουρα, θα έλυνε τα προβλήματα.

Καταδρομέας ο Επιθετικογενής

Από όλους τους απόστρατους Αξκούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολύχρονη επιχειρησιακή εμπειρία επί του πεδίου και με εξειδικευμένες γνώσεις για φωτιές, πλημμυρικά φαινόμενα και χιονοπτώσεις, ο κύριος Πρωθυπουργός βρήκε ως καταλληλότερο ένα παίκτη του εξωτερικού, που αποδείχτηκε «παλτό» και οι όποιες ακαδημαϊκές του διαπιστεύσεις, κοινό χαρτί πολλαπλών χρήσεων…!!!

Για βοηθό του τοποθετήθηκε αεροπόρος, δικό μας παιδί πολιτικό, βεβαίως – βεβαίως, με μεγάλη εμπειρία σε καταδίωξη, βομβαρδισμό και αναχαίτιση, άντε βάλε και λίγο αεροπυρόσβεση (που δεν είναι ούτε το 10% για το σβήσιμο μιας πυρκαγιάς, καθόσον είναι γνωστό διεθνώς ότι, οι φωτιές σβήνονται από τις επίγειες δυνάμεις). Χιόνια και πλημμύρες έχει δει όμως μόνο από τα 10.000 πόδια και άνω ή σε ταινίες που μάλιστα δεν του άρεσαν και άλλαζε το κανάλι. Βοηθός στο παλτό, πήρε επάξια το ρόλο της ζακέτας και η όποια επαγγελματική του καταξίωση, καταστρέφεται από φωτιές, πλημμύρες και …. χιόνια στην Αττική οδό!!!

Πολλές συσκέψεις του επιτελικού κράτους, με Α/ΓΕΕΘΑ, και συμμετοχή Λόχου επιτελών του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, με πολλά λίτρα καφέ, με πολλά κιλά από κρουασανάκια να θυσιάζονται στην σχεδίαση για να κερδηθεί η κρίσιμη μάχη….

Και μετά το Βατερλό ή καλύτερα η μάχη της Κατεχάκη, με τον αποκλεισμό των εποχούμενων πολιτών της Αττικής Οδού….ωιμέ…..

Τι διωγμός της Σμύρνης, τι σφαγή των Καλαβρύτων, αυτό το φετινό θέλει τόμους πολλούς για να περιγράψει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ όλων των εμπλεκομένων…!!!

Αλλά θητεία 9 μήνες ΜΟΝΟ για να υπάρχους οπλίτες που θα υπηρετήσουν και δεν θα κάνουν άσκηση σε χιονοσκεπή περιοχή.Όχι οργανωμένη εθνοφυλακή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη για να μην κάνουν …. πραξικόπημα. Αλλά αν είχαν βγει 300 άτομα, έτοιμα εκπαιδευμένα για να βοηθήσουν με ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ θα σας πείραζε….;;;Εικόνες ντροπής, σε απευθείας μετάδοση, από οπλίτες και στελέχη να σπρώχνουν με τα χέρια οχήματα (με μπερέ ως κατάλληλο κάλυμμα κεφαλής!!!), καταλύοντας κάθε κανόνα ασφάλειας, ενώ υπάρχουν τεχνικές με ιμάντες και έλξη από κατάλληλα οχήματα που διαθέτει ο Στρατός; Βλέπεις ο πανικός ήταν μεγάλος στο κράτος των επιτελών …..Γιατί ζητήθηκε από ακατάλληλους ανθρώπους, να κάνουν κάτι οι στρατιωτικοί (με την ευρεία έννοια) ή οι ΕΚΑΜ που αντιτίθεται στην εκπαίδευση τους και τις διεθνείς πρακτικές ως προς την διαδικασία επαναφοράς οχήματος σε κατάσταση κίνησης σε τέτοιας κατάστασης περιβάλλοντα χώρου;;; Ποιοι είναι οι αρμόδιοι ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΙ για να εμπλακούν και γιατί δεν επελέγησαν;;;Ειδικές Δυνάμεις θέλουμε για να έχουμε καβάντζα στα δύσκολα, να έρχονται να μας ξελασπώνουν, να μας σπρώχνουν τα οχήματα, να μας σβήνουν τις φωτιές αλλά το Υπουργείο να χρωστάει τα 9,80 € /ανά άτομο και ανά νυκτερινή υπηρεσία από το 2016, να χρωστάει ΗΕΕ, να έχουν επίδομα επικινδυνότητας πτωτικό με παρακράτηση 50% αν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν και συνταξιοδοτικά, να μην γίνονται ασκήσεις λόγω οικονομίας ημερών εκτός έδρας και καυσίμων, να κάνουν βολές οι λιγοστοί πια οπλίτες θητείας μετρημένες στα δάκτυλα των δυο χεριών, να κλείνουν μονάδες, να μην υπάρχουν πραγματικά κίνητρα για όσους υπηρετούν Ειδικές Δυνάμεις και το Υπουργείο Άμυνας να είναι ΜΠΑΤΑΞΗΣ (από το τουρκικό batakçi = χρεοκόπος) στο ανθρώπινο δυναμικό του για λίγα εκατομμύρια € συνολικά αλλά RAFALE, και δεξιώσεις και τελετές, και ταξίδια ανά το εσωτερικό με VIP αεροσκάφη, δώσε και μένα μπάρμπα!!!

«Το διοικείν εστί προβλέπειν» έλεγε ο Αλκιβιάδης που ήταν στρατιωτικός και πολιτικός, αλλά δυστυχώς οι σημερινοί αντίστοιχοι του επιτελικού κράτους πήραν βαθμό ΥΠΟ του ΜΗΔΕΝΟΣ.

«ιώ, Στρατηγοί πλείονες ή βελτίονες» έλεγε ο Αριστοφάνης ο κωμικός δηλ. Στρατηγούς έχουμε πολλούς αλλά όχι καλούς και φυσικά όπου στρατηγός, εννοείται και κάθε πολιτικός προϊστάμενος, Υπουργός, Περιφερειάρχης, Δήμαρχος κλπ. που όμως ξεπέρασαν τον κωμωδιογράφο Αριστοφάνη και μας χάρισαν απλόχερα το γέλιο με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους και τις ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. 

ΥΓ.

Ο επόμενος Υπουργός του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαστημικής Δράσης (αναβάθμιση λόγω των επιτυχιών σε φωτιές, πλημμύρες και χιόνια καθόσον  πέρασαν κάθε δυνατή ανθρώπινη πρόβλεψη σε υλικές ζημιές και ανεπιτυχείς δράσεις) προτείνω να είναι από το κρατίδιο Ναουρού!!!  Δώσε μου Χαρά και μένα Μπάρμπα!!!

[Ναουρού: Κάποτε ήταν γνωστό ως το Νησί της Χαράς. Σήμερα αποτελεί τη μικρότερη ανεξάρτητη δημοκρατία στον κόσμο, τόσο από πληθυσμό, όσο και από έκταση]

Για υφυπουργός, να τοποθετηθεί κάποιος διευθυντής της ΜΕΤΡΟ ΑΕ λόγω επιχειρησιακής του εμπειρίας…!!!

Ιδανικότερος δε, ο διευθυντής του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης…!!!!

Ο Θεοδωρικάκος, νομίζω ότι παρότρυνε να κάνουμε αγωγές οι πολίτες σε όλους τους ανεπαρκείς και ανίκανους, δηλ. και στον ίδιο… Μα πως λέγεται το βίτσιο αυτό βρε παιδιά; Δικομανής, Ανεπαρκής, Τινάθελεςτώραναπεις;;;;  

Ο πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος,

Νικόλαος Σκιαδάς

Ανχης εα. Ειδικών Δυνάμεων

The post Η «Ελπίς»…. Πέθανε Προχτές!!! Νίκος Σκιαδάς appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα