Η «διχασμένη Τουρκία» ,το ναυάγιο των δημοσκοπήσεων και η Αγία Σοφία-Γιάννης Αμανατίδης

«Διχασμένη Τουρκία»…Ο κ.Γιάννης Αμανατίδης υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τουρκία, επισημαίνοντας όμως αυτό που όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας: ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί τελικά, οι στοχεύσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής σε ότι αφορά στην Ελλάδα δεν θα διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο.

Ο κ.Αμανατίδης εξηγεί γιατί θα πρέπει

να είμαστε προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσουμε μια Τουρκία που θα βρίσκεται σε αναταραχή για μακρύ χρονικό διάστημα.

Σχολιάζει το Βατερλό των δημοσκοπήσεων και στην Τουρκία και θεωρεί ότι το ίδιο φαινόμενο θα το ζήσουμε και στην Ελλάδα την Κυριακή που έρχεται. Όπως λέει τα ευρήματα των ελληνικών δημοσκοπήσεων δεν έχουν σχέση με όσα ο ίδιος εισπράττει αυτή την προεκλογική περίοδο, όσο «σιωπηλή» κι αν είναι.

Ο κ.Αμανατίδης σχολιάζει και την επιλογή του Ερντογάν να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία στην Αγία Σοφία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Η «διχασμένη Τουρκία» ,το ναυάγιο των δημοσκοπήσεων και η Αγία Σοφία-Γιάννης Αμανατίδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα