Η απάντηση για το «Το άφρον “πάρτι” των εξοπλισμών και στα ΕΑΣ»

 Το άρθρο «Το άφρον “πάρτι” των εξοπλισμών μεταφέρεται και στα ΕΑΣ ;» που δημοσιεύσαμε χθες προκάλεσε αντιδράσεις και κάποιες απ ΄  αυτές αναδεικνύουν «την άλλη όψη του νομίσματος» που το militaire.gr πάντα όχι μόνο φιλοξενεί ,αλλά και αναζητά.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις απόψεις είναι ανάγκη να καταρριφθούν κάποιες ανακρίβειες και να αναδειχτούν  κρίσιμα γεγονότα, που δίνουν μια εσφαλμένη εικόνα των γεγονότων και των χειρισμών.

• Το 2019 κατατέθηκε μήνυση (και όχι καταγγελία) κατά της Ελληνικής
εταιρείας, συνεργαζόμενη με τα ΕΑΣ, λόγω ρύπανσης του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης της εν λόγω εταιρείας, κατόπιν μετρήσεων του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ» και πληθώρα καταγγελιών στελεχών και εργαζομένων. Εν συνεχεία, η σημερινή διοίκηση, υιοθετώντας την πολιτική της προηγούμενης διοίκησης, προχώρησε, το 2021, στην καταγγελία της εν λόγω σύμβασης. • Στη φράση «Εν τούτοις, το 2019, τα ΕΑΣ κατήγγειλαν τη σύμβαση με την εν λόγω Ελληνική εταιρεία, ώστε σήμερα να ανοίξει ο δρόμος να υπογραφεί νέα σύμβαση ….. με κόστος της τάξεις των 10,5 €/νάρκη …», η χρήση της λέξης «ώστε», ενέχει πρόθεση και καθιστά συκοφαντική την διατύπωση για όλα τα μέλη του ΔΣ και όχι μόνο. • Το γεγονός ότι ανατέθηκε η καταστροφή των υπόλοιπων ναρκών με 10,5 €/νάρκη (3,70 εκατ €) όταν υπήρχαν προσφορές προ μερικών ετών, της τάξης των 700.000 €, προφανώς καθιστούν την σημερινή ανάθεση αν μη τι άλλο προβληματική .

The post Η απάντηση για το «Το άφρον “πάρτι” των εξοπλισμών και στα ΕΑΣ» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα