Για “παραλίγο εναέρια σύγκρουση ρωσικού πυροσβεστικού με ελικόπτερο” μετέδωσε το Mega

Ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπροπούλου για παραλίγο σύγκρουση στον αέρα μεταξύ ρωσικού αεροσκάφους Ιλιούσιν και ελικοπτέρου του πυροσβεστικού σώματος που είχε αναλάβει τον ρόλο του συντονισμού των εναέριων μέσων, στις φωτιές της δυτικής Αττικής μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ρωσικό πυροσβεστικό εμφανίστηκε στην περιοχή χωρίς να ΄ναι σε γνώση του ελικοπτέρου της πυροσβεστικής και η εναέρια σύγκρουση αποφεύχθηκε από τύχη. Ο δημοσιογράφος μετέδωσε διαλόγους που έγιναν κατά τη διάρκεια του περιστατικού με την τελευταία

μεταξύ του πυροσβεστικού ελικοπτέρου και πληρωμάτων αεροσκαφών CL-415. Σ΄ αυτή οι πυροσβέστες φέρονται να εκφράζουν την ελπίδα -ζητώντας και θεϊκή παρέμβαση- “να αποφύγουμε το ατύχημα”.

Οι συνθήκες των επιχειρήσεων είναι σαφώς δύσκολες και τα εναέρια μέσα που εμπλέκονται στις περιοχές της κατάσβεσης αρκετά πλέον. Συνεπώς ο συντονισμός πρέπει να ΄ναι πολύ ακριβής.

The post Για “παραλίγο εναέρια σύγκρουση ρωσικού πυροσβεστικού με ελικόπτερο” μετέδωσε το Mega appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα