Φυλακές μέχρι τη τελευταία μέρα μοιράζει ο Α/ΓΕΑ

Απ΄ ότι φαίνεται μέχρι και την τελευταία ημέρα θητείας του στη θέση του Α/ΓΕΑ , ο Αντιπτέραρχος Γ.Μπλιούμης θα «ρίχνει» φυλακές στον Ανθυπασπιστή Αρ. Κασιδόπουλο, ο οποίος δημόσια έχει θέσει ερωτήματα για τις μεταθέσεις στην ΠΑ .

Ο Α/ΓΕΑ τον τιμωρεί με 20 ημέρες φυλάκιση για όσα είπε σε συνέντευξη του στο Militaire.gr. 

Ο κ.Μπλιούμης έχει περάσει μια ζωή στην Πολεμική Αεροπορία και προφανώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον οποιονδήποτε ότι για να φθάσει ένα εν ενεργεία στέλεχος να βγει δημόσια και να μιλήσει και να καταγγείλει κακώς κείμενα, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Κανένας δεν ρισκάρει τη δουλειά του χωρίς λόγο. 

Το χειρότερο είναι ότι όσα ο κ.Κασιδόπουλος έχει πει δημόσια τα λένε και πολλοί άλλοι σε «κλειστό κύκλο» ακόμη. Τίποτα δεν αποκλείει ότι θα υπάρξουν κι άλλοι συνάδελφοι του κ.Κασιδόπουλου που θα θέσουν τα ίδια ερωτήματα για παρατυπίες και παραδοξότητες στις μεταθέσεις της ΠΑ.

Επειδή τα «στερνά τιμούν τα πρώτα» όπως λέει ο λαός, είναι ευκαιρία τώρα που ο κ.Μπλιούμης ολοκληρώνει την καριέρα του στην ΠΑ να ρίξει μια ακόμη ματιά στις μεταθέσεις της ΠΑ. Με την εμπειρία του θα καταλάβει αν κάτι όντως δεν πάει καλά. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις δεν θα είναι δύσκολο να καταλάβει τι συμβαίνει…

The post Φυλακές μέχρι τη τελευταία μέρα μοιράζει ο Α/ΓΕΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα