Φουλ για εκλογές με τον πρωθυπουργό να φοράει κοστούμι «Τσοβόλα δώστα όλα»

Ότι η χώρα πάει φουλ για εκλογές πολλοί το υποστηρίζουν,το γράφουν και το εξηγούν. Ο πρωθυπουργός με τη σημερινή του εμφάνιση στη Βουλή το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά. Απέφυγε με τους γνωστούς ελιγμούς να απαντήσει στα θέματα του σκανδάλου των υποκλοπών και στην παταγώδη αποτυχία του στη διαχείριση του κορονοϊού όπου φθάσαμε στους 35.000 και προχώρησε στην εξαγγελία

που από το πρωί όλα τα μέσα ενημέρωσης …προετοίμαζαν.

Ποια είναι αυτή όπως την καταγράφει το ΑΠΕ:

«Προχωράμε σε μια νέα πρωτοβουλία για να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά. Η περίμετρος του μέτρου απλώνεται μέχρι και για εισοδήματα 24.000 ευρώ για ένα ζευγάρι, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Ώστε από τη νέα πρωτοβουλία να ωφεληθεί και η μεσαία τάξη. Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο και για 6 μήνες η Πολιτεία θα καλυπτει το 10% των αγορών κάθε νοικοκυριού στα σούπερ μάρκετ, αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων: φούρνους, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία».

Με λίγα λόγια φόρεσε κοστούμι «Τσοβόλα δώστα όλα». Ο Τσοβόλας τα ΄χε δώσει, τι θα γίνει τώρα θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

The post Φουλ για εκλογές με τον πρωθυπουργό να φοράει κοστούμι «Τσοβόλα δώστα όλα» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φουλ, Τσοβόλα,foul, tsovola