Φωνάζει ο κλέφτης… Ο Ερντογάν απειλεί να καταγγείλει την Ελλάδα στον ΟΗΕ

Επιστρέφοντας από την περιοδεία του στα Βαλκάνια, ο Ταγίπ Ερντογάν θυμήθηκε πάλι το προσφιλές σπορ στο οποίο επιδίδεται τους τελευταίους μήνες:  Να μιλήσει ξανά κατά της Ελλάδας.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την ελληνική πλευρά για μαξιμαλιστικές θέσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο και συμπλήρωσε ότι η Τουρκία θα ενημερώσει τον ΟΗΕ για τη συμπεριφορά της Ελλάδας.

«Η

στάση της Ελλάδας τον τελευταίο καιρό απέναντι στην Τουρκία είναι ανεξήγητη. Κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο, παρενοχλούν αεροσκάφη μας, λοκάρουν χρησιμοποιώντας τους S-300», ισχυρίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Εξοπλίζουν τα νησιά κάτω από τη μύτη μας κάτι που δεν προβλέπεται από τις συνθήκες. Η Αμερική τους καλύπτει. Θα ενημερώσουμε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ».

Κατά την ανάγνωση του Ερντογάν, η «Ελλάδα δεν μετακινείται από μαξιμαλιστικές θέσεις για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Δεν μιλούν απευθείας με την Τουρκία αλλά χρησιμοποιούν μηχανισμούς απειλής». Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, κατά τη λαϊκή ρήση. Ή μάλλον, εκεί που μας χρωστάνε, τώρα ζητάνε και το βόδι…

The post Φωνάζει ο κλέφτης… Ο Ερντογάν απειλεί να καταγγείλει την Ελλάδα στον ΟΗΕ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα