Ευγνωμοσύνη Ζελένσκι προς τον Ερντογάν για εμάς υπάρχει πάντα η ζεστή αγκαλιά του…

Την ευγνωμοσύνη του προς τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν εξέφρασε και γραπτώς ο πρόεδρος της Ουκρανίας! Ο κ.Ζελένσκι αφού αγκαλιάστηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Οδησσό, πήρε το αεροπλάνο,πήγε στην Τουρκία και συνάντησε τον Ερντογάν. Μετά από τη συνάντηση έγραψε στο X:

Αφιερωμένο στον Κυριάκο https://t.co/nPXlYitenF

— Σάββας Καλεντερίδης (@KalenteridisSav) March 9, 2024Η διαφορά είναι ότι ο κ.Μητσοτάκης χωρίς να ρωτήσει κανέναν έχει δώσει στην Ουκρανία και στον Ζελένσκι πυρομαχικά
και όπλα που δεν περισσεύουν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ετοιμάζεται να δώσει κι άλλα όπως επιμένουν να αναφέρουν διάφορες πηγές. Τα υποσχέθηκε όπως λένε στη συνάντηση της Οδησσού. Θα δούμε.Ο Ερντογάν από την άλλη έχει διατηρήσει στενή επαφή με τον Πούτιν και την ίδια ώρα πουλάει στην Ουκρανία μη επανδρωμένα αεροσκάφη και κορβέτες. Έχει αναλάβει τον ρόλο διαμεσολαβητή , ρόλο που η κοινή λογική λέει ότι ανήκε στην Ελλάδα, αλλά ο κ.Μητσοτάκης δεν τον δέχτηκε . Αντιθέτως προτίμησε να αναλάβει αυτόν του «μπροστάρη» στο μέτωπο κατά της Ρωσίας και πολλές του δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις προκαλούν πλέον ερωτήματα. Το βέβαιο είναι ότι με όσα έχει διαπράξει στην εξωτερική πολιτική επί των ημερών του , η Ελλάδα έχει πάρει τον ρόλο κομπάρσου στις εξελίξεις στην περιοχή. Όσοι διαφωνούν ας διαβάσουν το κοινό ανακοινωθέν Μπλίνκεν-Φιντάν μετά από τη συνάντηση τους.

The post Ευγνωμοσύνη Ζελένσκι προς τον Ερντογάν για εμάς υπάρχει πάντα η ζεστή αγκαλιά του… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα