Εργαζόμενοι ΕΑΣ Υμηττού: «Κλείνουν το εργοστάσιο και παραπλανούν»

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο των ΕΑΣ Υμηττού με ανακοίνωση τους καταγγέλουν τα κυβερνητικά σχέδια για λουκέτο και υπενθυμίζουν ότι ο σημερινός προωθυπουργός ολοκληρώνει το «έργο» που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που είχε ξεκινήσει με 2.000 απολύσεις!

 Τα ψέματα (τους) τελείωσαν! 

Η διοίκηση των Ε.Α.Σ. μας ανακοίνωσε ότι δόθηκε κατεύθυνση από το ΥΠ.ΟΙΚ. για «μετεγκατάσταση» του Υμηττού

προς άγνωστη κατεύθυνση μέχρι τις 31-12-2022 και μεταφορά των γραφείων διοικητικών υπηρεσιών μέχρι τις 31-8-2022 επίσης προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικού Τομέα ενημέρωσε τους υφιστάμενούς του ότι το εργοστάσιο του Υμηττού φεύγει και αυτό στις 31-8-2022…! 

Όχι δεν ψεύδονται. Παραπλανούν! Όχι, δεν είναι για γέλια. Για κλάματα είναι! Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κλείσουν το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής μεταλλικών μερών πυρομαχικών και πυραυλικών συστη-μάτων. Αφού το απαξίωσαν, το διαλύουν! 

Ότι ξεκίνησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990 με σχεδόν 2.000 απολύσεις εργαζομένων από τις πρώην ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ, το ολοκληρώνει ο υιός Μητσοτάκη με το κλείσιμο του Υμηττού

Από τις 7 Απριλίου 2021 (!) είχαμε καλέσει με νόμιμο τρόπο τη διοίκηση των Ε.Α.Σ. σε διαβούλευση και πεισματικά αδιαφορούσε για τις τύχες των εργαζομένων. 

Χθες, υποκριτικά μας δήλωσε ότι θα διαβουλευθεί αφού δημιούργησε τετελεσμένα γεγονότα. 

Ο δρόμος για τη λύτρωση και την ανάσταση είναι μακρύς και επίπονος. Η ανάσταση όμως θα έρθει με την αλλαγή της σημερινής καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης ακόμα και στον τομέα της Άμυνας της χώρας 

The post Εργαζόμενοι ΕΑΣ Υμηττού: «Κλείνουν το εργοστάσιο και παραπλανούν» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα