Εκπτώσεις 2023 – Skroutz προσφορές σε 53.638 προϊόντα

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2023 ξεκίνησαν από τις 9/1. Εκτός από τα καταστήματα, που ήδη έχουν ανακοινώσει νέες μειωμένες τιμές, προσφορές και ευκαιρίες μπορείτε να βρείτε σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Skroutz.

Σημειώστε επίσης ότι σε αυτή την περίοδο των εκπτώσεων θα έχετε την ευκαιρία

να ψωνίσετε στα μαγαζιά και μια Κυριακή που θα είναι ανοιχτά.

Αυτό για όσους επιμένουν να επιλέγουν τα ψώνια τους από μαγαζιά με φυσική παρουσία και όχι από ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν επιλογές. Κι αν υπάρχουν και καλές ευκαιρίες στις εκπτώσεις, τόσο το καλύτερο, όπως και να έχει.

Οι Σκρουτζ προσφορές στις εκπτώσεις

Το Skroutz έχει ανακοινώσει ότι στις σελίδες του έχει προσφορές και ευκαιρίες με μειωμένες τιμές σε 53.638 προϊόντα.

Στις επιλογές του Σκρουτζ θα βρείτε και ένα «κουτάκι» που μπορείτε να «τσεκάρετε» κάνοντας κλικ, ώστε να δείτε σε ποια προϊόντα έχει νέες πτώσεις τιμών. Την Τρίτη 10/1 η επιλογή αυτή είναι 13.321 προϊόντα.

Βεβαίως, οι χρήστες αναζητούν τις Σκρουτζ προσφορές. Προσφορές σε κινητά, προσφορές σε ρούχα, προσφορές για το σπίτι και, γενικώς, τις ευκαιρίες.

Είναι πραγματική ευκαιρία; Πώς ελέγχω την τιμή;

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να κάνετε μια μικρή έρευνα για την τιμή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Είναι πραγματικά ευκαιρία; Πώς βλέπω τι τιμή είχε πριν από τις εκπτώσεις.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει η επιλογή στο Skroutz «εξέλιξη τιμής». Πατώντας σε αυτή την επιλογή, βλέπετε την τιμή του προϊόντος (κινητό, ρούχο και κάθε άλλο) ποια ήταν το προηγούμενο διάστημα. Μπορείτε να δείτε την τιμή του για ένα, τρεις, 6 μήνες ή ακόμη και μεγαλύτερο διάστημα που το προϊόν που σας ενδιαφέρει ήταν στην αγορά.

Όλα τα «μυστικά» για τις εκπτώσεις

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος εξέδωσε πρόσφατα έναν χρήσιμο οδηγό με τους 5 κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τις εκπτώσεις. Δείτε τι πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε τις «παγίδες».

Αναλυτικά οι κανόνες έχουν ως εξής:

Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.Τα προϊόντα θα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσουν, δεν έχουν τη δυνατότητα αλλαγής.Να ζητούν πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπτωτικές περίοδοι που απομένουν κάθε χρονιά είναι πλέον:

Χειμερινές εκπτώσεις, από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του ΦεβρουαρίουΘερινές εκπτώσεις, από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του ΑυγούστουΕκπτώσεις και την Κυριακή 15/1 με ανοιχτά μαγαζιά

Φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις έρχονται με μια «έκπληξη». Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και μια Κυριακή κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Οι Κυριακές του 2023 με ανοιχτά καταστήματα είναι πέντε και είναι οι εξής:

15 Ιανουαρίου 2023 – Αυτή είναι η πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων09 Απριλίου 2023 – Κυριακή των Βαΐων16 Ιουλίου 2023 – Η πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων24 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα31 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν την ΠρωτοχρονιάΚυριακές με ανοιχτά μαγαζιά: Το ωράριο

Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 11:00 έως τις 20:00.

Τι άλλες ημέρες την περίοδο των εκπτώσεις ισχύει το καθημερινό ωράριο των καταστημάτων. Όλες τις ώρες, βέβαια, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από μαγαζιά στο Skroutz, ακόμη κι όταν εντοπίσετε την ευκαιρία μέσα στα άγρια χαράματα.

The post Εκπτώσεις 2023 – Skroutz προσφορές σε 53.638 προϊόντα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκπτώσεις 2023 – Skroutz, 53 638,ekptoseis 2023 – Skroutz, 53 638