Εκλογές: Κόλαφος από το BBC για τις «πολιτικές οικογένειες» τα Τέμπη, την ακρίβεια και τις υποκλοπές

Φωτογραφία EUROKINISSIΤο ρεπορτάζ του BBC που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δικτύου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, είναι κόλαφος για την κυβέρνηση και τη ΝΔ.Η ανταπόκριση που υπογράφεται από τον Nick Beake επικεντρώνεται στην τραγωδία των Τεμπών. Έχει κάνει αυτό που δεν έκαναν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης . Μίλησε με τους συγγενείς που έχασαν τα παιδιά τους στην τραγωδία των Τεμπών, λίγες ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει πάρα πολλά
στη χώρα. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης απέφυγαν όσο μπορούσαν να ασχοληθούν με την τραγωδία...Ο δημοσιογράφος αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι στην Ελλάδα  «ισχυρές οικογένειες εξακολουθούν να κυριαρχούν στη πολιτική σκηνή». Δύο είναι αυτές οι οικογένειες. Η μία η οικογένεια Μητσοτάκη και η δέυτερη η οικογένεια Καραμανλή.Για την πρώτη ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει την προωθυπουργία του πατέρα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ,την υπουργοποίηση της αδελφής του σημερινού πρωθυπουργού και γίνεται αναφορά και στον ανηψιό του Κώστα Μπακογιάννη που είναι δήμαρχος Αθηναίων.

Αναφέρεται ακόμη στον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή που παραιτήθηκε μετά από την τραγωδία αλλά όπως γράφει «τα δάκρυα που έχυσε μετά από την τραγωδία δεν τον εμποδίζουν να διεκδικήσει την επανεκλογή του στις Σέρρες».

Στο ρεπορτάζ του BBC γίνεται αναφορά στο κύμα ακρίβειας που πλήττει τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι όπως λένε δεν καταλαβαίνουν τίποτα απ ΄ όσα η κυβέρνηση παρουσιάζει ως «οικονομικές επιτυχίες».Τέλος το ρεπορτάζ ασχολείται με το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών το οποίο όπως γράφει «θάβεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης».Το ρεπορτάζ του BBC  ΕΔΩ

The post Εκλογές: Κόλαφος από το BBC για τις «πολιτικές οικογένειες» τα Τέμπη, την ακρίβεια και τις υποκλοπές appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα