Δώσαμε τα F-16 στον Ερντογάν και θυμήθηκε ότι πρέπει να ξαναρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα!

Μόλις ο Ερντογάν εξασφάλισε το πράσινο φως για τα F-16 -με την αμέριστη βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης- θυμήθηκε ότι πρέπει οι Τούρκοι να ξαναρίξουν «τον εχθρό στη θάλασσα». Όπου εχθρός οι Έλληνες...Μιλώντας στους υποψήφιους του κόμματός του για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα στη Σμύρνη»!«Ο αγώνας μας δεν τελείωσε
με την εκδίωξη του εχθρού από τα εδάφη μας, ρίχνοντας τον στην θάλασσα στην Σμύρνη πριν 100 χρόνια» είπε προσθέτοντας πως οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου που συμπεριλαμβάνεται και η Σμύρνη είναι τα εδάφη που φυτεύτηκαν οι πρώτοι σπόροι, τα πρώτα θεμέλια και τα πρώτα βήματα της χιλιόχρονης ύπαρξης τους.Στο σήμερα, εφόσον είχε παραμείνει στο πρόγραμμα αυτό, θα είχε τουλάχιστον 30 σκάφη.Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν εξαιτίας λάθος χειρισμών της κυβέρνησης, όπως τονίζει η αντιπολίτευση.Πάντως η ικανοποίηση της Τουρκίας δεν σχετίζεται μόνο με την απόκτηση των 40 F-16 και τον εκσυγχρονισμό των άλλων 79 αφού η πολεμική αεροπορία της χώρας είχε τεράστιες ανάγκες σε ανταλλακτικά. Ο Τούρκος πρόεδρος ενδεικτικά δήλωσε χθες πως για την συντήρηση και τις επισκεύες που χρειάζονται τα F-16 θα αποδεσμευτούν πολλά ανταλλακτικά από τις ΗΠΑ αλλά και τον Καναδά.

The post Δώσαμε τα F-16 στον Ερντογάν και θυμήθηκε ότι πρέπει να ξαναρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα