Δολοφονώντας τις ψυχές γυναικών! Η Νάντια Αλεξίου αφηγείται την δική της ιστορία και στέλνει μήνυμα

Το 2021 φεύγει με 17 γυναίκες να έχουν δολοφονηθεί! Ο αριθμός συγκλονίζει και δυστυχώς παρά τα μεγάλα λόγια και τις δηλώσεις, μέχρι στιγμής το μόνο που κάνουμε είναι να μετράμε…

Και δεν είναι μόνο η φυσική εξόντωση των γυναικών…

Αυτές τις ημέρες η επικαιρότητα μας υπενθύμισε ότι υπάρχουν και οι ψυχικές δολοφονίες τους.

Οι εκβιασμοί, οι πιέσεις που οδηγούν ακόμη και στο θάνατο. Προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο για «εκδίκηση» ή από «βίτσιο», καταστρέφουν ζωές δίπλα μας… Σ΄ αυτές τις καταστάσεις είναι δύσκολο να μιλήσεις για κάτι θετικό.

Είναι όμως θετικό το γεγονός

ότι η αποκάλυψη κάθε υπόθεσης δίνει θάρρος σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν, να μοιραστούν τη δική τους ιστορία και κυρίως να στείλουν το μήνυμα ότι η σιωπή δεν είναι η λύση και ότι δεν πρέπει να φορτώνονται μια ντροπή που δεν τους ανήκει και δεν πρέπει να τις αγγίζει.

Η συνάδελφος δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου μιλά στο militaire.gr ,αφηγείται τη δική της ιστορία που αποδεικνύει ότι οι ένοχοι μπορούν να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Δολοφονώντας τις ψυχές γυναικών! Η Νάντια Αλεξίου αφηγείται την δική της ιστορία και στέλνει μήνυμα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονώντας, Νάντια Αλεξίου,dolofonontas, nantia alexiou