Διαγωνισμός για πρόσληψη συμβασιούχων πιλότων στην Πυροσβεστική

Ζητούνται πιλότοι για να πετάξουν ελικόπτερα Super Puma της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η σχετική προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη τριών χειριστών προβλέπει διετή σύμβαση.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

Προκηρύσσουμε διαγωνισμό για την πρόσληψη τριών (3) συμβασιούχων χειριστών στα Ε/Π τύπου AS – 332L1 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το χειρισμό των ελικοπτέρων

της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.). Η διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες και μπορεί να παραταθεί τρεις (3) κατ’ ανώτατο όριο φορές και για δώδεκα (12) μήνες κατ’ ανώτατο όριο κάθε φορά, ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από εισήγηση του Διοικητή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.), αν εξακολουθούν να υφίστανται οι ανάγκες, που επιβάλλουν την παράταση και εφόσον το υπάρχον μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό δεν επαρκεί ή δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα, σύμφωνα με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας της Υ.Ε.Μ.Π.Σ., τυπικά προσόντα για την κάλυψη των υφιστάμενων αναγκών.

Διαβάστε ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

The post Διαγωνισμός για πρόσληψη συμβασιούχων πιλότων στην Πυροσβεστική appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα