«Δεν ξέρω, δεν απαντώ» ΥΠΕΘΑ για τους λαμπτήρες και νέες καταγγελίες Πολάκη για «εταιρεία παροχής συμβούλων ασφαλείας»

H «καταιγίδα» καταγγελιών για σκάνδαλα εντείνεται και το μόνο που δεν αλλάζει η απόφαση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με τη «δημοσκοπική μέθοδο» του «δεν ξέρω, δεν απαντώ»!

Το ίδιο απ΄  ότι φαίνεται έχει αποφασίσει να κάνει και με όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής του Τμήματος Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για το έργο ηλεκτροφωτισμού εξωτερικών χώρων που δόθηκε με απ΄ ευθείας ανάθεση.

Τι είπε ο κ.Πολάκης:

Το ΥΠΕΘΑ ακολουθεί την κεντρική

κυβερνητική γραμμή του «δεν ξέρω, δεν απαντώ»! Μέσω «πηγών» υποστηρίζει ότι η σύμβαση έχει πάρει την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αλλά όπως πολύ καλά καταλαβαίνουν αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν απαντά στο ερώτημα που έχει τεθεί για το τίμημα που σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ.Πολάκη είναι διπλάσιο από το κανονικό!

Οι λαμπτήρες εξωτερικών χώρων στρατοπέδων θα είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πολλά θέματα της αρμοδιότητας του ΥΠΕΘΑ που φαίνεται ότι θα ελεγχθούν. Θέματα που έχουν κοστίσει περισσότερα από τα 20 εκατομμύρια των λαμπτήρων. Για πόσο η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ θα επιλέγει να μην απαντά; Δεν καταλαβαίνει ότι αυτή η στάση είναι λογικό να προκαλεί ακόμη και στους πιο δύσπιστους προς την αξιωματική αντιπολίτευση πολίτες την υποψία ότι τελικά «κάτι τρέχει»;

Στο μεταξύ το Τμήμα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει και μία ακόμη υπόθεση που έχει να κάνει με εταιρεία που εξασφάλισε 737.201€ από τον Αναπτυξιακό Νόμο για τη “δημιουργία νέας μονάδας παροχής υπηρεσιών συμβουλών σε θέματα ασφάλειας” στην Αυλίδα της Εύβοιας.

Αναλυτικά ο επικεφαλής του Τμήματος Διαφάνειας Π.Πολάκης γράφει:

The post «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» ΥΠΕΘΑ για τους λαμπτήρες και νέες καταγγελίες Πολάκη για «εταιρεία παροχής συμβούλων ασφαλείας» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, ΥΠΕΘΑ, Πολάκη,den, ypetha, polaki