«Δεν γνωρίζω ποια είναι τα «αλληλοκρατήματα» στην υπόθεση παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ-Π.Θεοδωρακίδης

Ογδόντα χρόνια μετά γερμανικά άρματα μάχης πιθανότατα θα βρεθούν σε έδαφος όπου γνώρισαν συντριπτική ήττα από τον Κόκκινο Στρατό…Οι ΗΠΑ πίεσαν αφόρητα και το Βερολίνο φαίνεται ότι «έσπασε». Αυτό που μας αφορά είναι το γεγονός ότι οι πιέσεις δεν θα μείνουν στην Γερμανία. Θα φθάσουν μέχρι και την Ελλάδα. Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνιση τους.

Όλα αυτά την ώρα

που η Ελλάδα αντιμετωπίζει άμεση στρατιωτική απειλή από την Τουρκία. Ο Παναγιώτης Θεοδωρακίδης Ανώτατος Απόστρατος Αξιωματικός και γεωπολιτικός αναλυτής, μιλά γι΄ αυτό το θέμα και για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην «ευρύτερη γειτονιά» μας. Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε την ώρα που στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατέθετε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την «εκτροπή» με τις υποκλοπές. Δυστυχώς ανάμεσα στα 6 ονόματα που επιβεβαιώθηκαν από την ΑΔΑΕ ως «στόχοι» της ΕΥΠ περιλαμβάνονται 5 στρατιωτικοί! Πρώτος ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος. Η απάντηση που δίνει ο κ.Θεοδωρακίδης για το θέμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post «Δεν γνωρίζω ποια είναι τα «αλληλοκρατήματα» στην υπόθεση παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ-Π.Θεοδωρακίδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα