Μπαράζ αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων! Καχυποψία και ψίθυροι για τις εκλογές

Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Μπαράζ αποκλεισμού κομμάτων και προσπάθειας αποκλεισμού πολιτικών σχηματισμών και υποψηφίων! Επίσημη δικαιολογία η «τεχνολογία» που όμως όπως αποδείχτηκε κάνει πολλά λάθη.

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι υπάρχει ήδη μεγάλο κύμα καχυποψίας για την απόφαση να εμπλακεί στην εκλογική διαδικασία η εταιρεία Epsilon Singular Logic,

ο ιδιοκτήτης της οποίας φέρεται να διατηρεί οικογενειακές και φιλικές σχέσεις με την πρωθυπουργική οικογένεια.

Με αφορμή το κόμμα Κασιδιάρη υπήρξαν απαγορεύσεις κομμάτων όπως η Πατριωτική Ένωση του κ.Εμφιετζόγλου , στην οποία πρόσφατα είχε προσχωρήσει και είχε τη θέση του αντιπροέδρου ο κ.Κ.Μπογδάνος.

Απαγόρευση υπήρξε και για το κόμμα του κ.Νίκου Νικολόπουλου.

Γράψαμε ότι οι απαγορεύσεις είναι πολύ επικίνδυνες και μπορούν εύκολα να διευρυνθούν!

Το κείμενο από τον ιατρό, υποψήφιο του ΜέΡΑ25 κ.Μιλτιάδη Τριανταφύλλου αποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Γράφει:

Την Παρασκευή 3 ώρες πριν τα μεσάνυχτα και την λήξη της προθεσμίας, κλήθηκα επειγόντως από τα κεντρικά γραφεία της εκλογικής επιτροπής του ΜέΡΑ25 να υποβάλλω ΕΚ ΝΕΟΥ ηλεκτρονικά την υποψηφιότητα μου.
Διότι ανακαλύψαμε ότι είχε, όλως τυχαίως, διαγραφεί η υπεύθυνη δήλωση που είχα ήδη καταχωρήσει από τις 23 Απριλίου.

Εκατοντάδες άλλοι υποψήφιοι βουλευτές όμως αποκλείστηκαν με αυτόν τον τρόπο. Κι εν τέλει ένα κόμμα, του Νικολακοπούλου, ήδη αποκλείστηκε από τις εκλογές ενώ η Πλεύση Ελευθερίας αγωνίστηκε πραγματικά με νύχια και με δόντια, ώστε να ολοκληρώσει την διαδικασία ενάντια σε απίστευτα τεχνικά εμπόδια.

Εκτός από τον Άρειο Πάγο που έχει ήδη αποκλείσει δύο κόμματα, έχουμε τώρα και την εταιρεία Epsilon Singular Logic σε μια πρωτοφανή προσπάθεια για “πάταξη” της δημοκρατίας μέσω ηλεκτρονικών ατυχημάτων(?).
Να σημειωθεί ότι η Singular Logic άλλαξε χέρια πρόσφατα το 2022.

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι από το 1864 μέχρι και μέσα Απριλίου του 2023 που έχουμε στην Ελλάδα κοινοβουλευτική πολίτευμα δεν έχει αποκλειστεί ποτέ κανένα κόμμα από τις εκλογές. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ήδη 3 κόμματα αποκλεισμένα, 1 κόμμα παρολίγον και μένει απόφαση για το κόμμα Κασιδιάρη.

Εμείς σαν ΜέΡΑ25 θα κάνουμε τα πάντα ώστε να έχουμε εκλογικούς αντιπροσώπους παντού.
Αλλά είναι πρωτοφανή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών από μέρος της σάπιας ΝΔ και εγείρουν δυστυχώς βάσιμες ανησυχίες για την ποιότητα των εκλογών.

Τώρα μπαίνω λοιπόν στα βαθιά νερά και για αυτό χρειάζομαι την στήριξη όλων εσάς που θέλετε να ακούτε μια αδέσμευτη φωνή.

Μιλτιάδης Τριανταφύλλου – #ΜέΡΑ25 | Συμμαχία για την Ρήξη

Την Παρασκευή 3 ώρες πριν τα μεσάνυχτα και την λήξη της προθεσμίας, κλήθηκα επειγόντως από τα κεντρικά γραφεία της εκλογικής επιτροπής του ΜέΡΑ25 να υποβάλλω ΕΚ ΝΕΟΥ ηλεκτρονικά την υποψηφιότητα μου.
Διότι ανακαλύψαμε ότι είχε, όλως τυχαίως, διαγραφεί η υπεύθυνη δήλωση που είχα… pic.twitter.com/ipsh9TLjg2

— Miltiadis Triantafyllou (@miltosmd) May 1, 2023

Ο κ.Νίκος Νικολόπουλος αντέδρασε κι αυτός στην δικαστική απαγόρευση της πολιτικής του παρουσίας:

Παρολίγον αποκλεισμός και για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας»!Η ίδια μίλησε στο Open για όσα συνέβησαν και για το πως αποφεύχθηκε ο αποκλεισμός.

The post Μπαράζ αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων! Καχυποψία και ψίθυροι για τις εκλογές appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαράζ, Καχυποψία,baraz, kachypopsia