“Αποστολή εξετελέσθη” για τον Σύλλογο Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών ανέλαβε αποστολή με προτροπή του πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά και ως συνήθως τα κατάφερε. Μας ενημερώνουν οι πεζοναύτες:

“Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με επιτυχία, η προσπάθεια μας να δώσουμε χαρά, τις Άγιες τούτες μέρες σε παιδιά σαν τον Αλέξη που έγραψε το σημείωμα στον Άγιο Βασίλη.

Ένα γράμμα, του οποίου την ύπαρξη δεν θα γνωρίζαμε, αν δεν «καλούσε» δημοσια εθελοντές ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγος ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να προστατεύουμε τους

αδύναμους. Τους συμπατριώτες μας που έχουν την ανάγκη μας.

Καλέσαμε κόσμο δημόσια με αφίσες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Γνωστούς, αγνώστους, φίλους, σειρές, συγγενείς. Να βοηθήσουν όλοι.

Και ήρθαν.

Και έρχονταν κάθε μέρα και άφηναν πράγματα.

Και στο τέλος γιορτάσαμε όλοι μαζί. Εμείς και τα παιδιά μας. Είπαμε τα κάλαντα. Τα παιδιά δίπλωσαν μόνα τους τα δώρα τους στη γιορτή μας για να τα στείλουν στα «άλλα» παιδάκια. Αυτά τα παιδια που δεν τα έχουν δει, δεν τα γνώρισαν και, ίσως, να μην τα γνωρίσουν και ποτέ αλλά άκουσαν ότι δεν έχουν παιχνίδια και έτρεξαν να τους δώσουν.

Και μαζεύτηκαν πολλά δώρα και πολλά παιχνίδια.

Και ήρθε η ώρα να τα πάμε. «Καταδρομικά/Πεζοναυτικα»,έτσι όπως εμείς ξέρουμε. Ανεξαρτήτως καιρού.

Ο σκοπός ήταν Ιερός και αυτό και μόνο κάνει την απόσταση να μικραίνει και το ταξίδι Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα, ακόμα και με αυτες τις συνθηκες ένα τίποτα μπροστά στον «Αντικειμενικό Σκοπό». Να φτάσουν τα τρόφιμα και τα παιχνίδια στα παιδιά πριν τις γιορτές.

Είναι Τιμή να γνωρίζεις όλους αυτούς τους ανθρώπους που αυτές τις ημέρες ο καθένας, με τον τρόπο ξεχωριστά βοήθησαν να προσφέρουμε λίγη χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στον Βασίλη, στον Βασίλη, στον Χρήστο, στον Μάκη, στη Στέλλα, στον Κωστή, στον Θανάση, στη Χριστίνα, στη Σοφία, στην Άννα, στην Ελένη, στην Ευτυχία, στην Κλαιρη και τους βετεράνους της 35 ΜΚ, στην Βάσω και στον Γιάννη όπως και όλους τους αλλους αφανείς φιλους που βοηθησαν ή έφεραν πράγματα όλες αυτές τις ημέρες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για ΟΛΑ.

Καλές γιορτές σε όλες και όλους. Με υγεία και καλοσύνη.

Και για ολα τα «αδέρφια» μας.

Θαρσειν Χρη και το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Κι αν δεν είναι… θα το κάνουμε βοηθώντας ακόμα περισσότερους συμπατριώτες μας”.

The post “Αποστολή εξετελέσθη” για τον Σύλλογο Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα