Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή – Πότε τελικά ανοίγουν

Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά; Το σίριαλ με τα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή έχει πολλά επεισόδια.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα ανοίξουν την Κυριακή 6/11. Τα σχέδια άλλαξαν λόγω της κακοκαιρίας EVA, που τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν και τόσο ακραία.

Στη συνέχεια, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε νέα ημερομηνία – προαιρετικής – λειτουργίας των μαγαζιών για την επόμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022.

Ωστόσο,

ούτε και αυτό ισχύει.

Ποια Κυριακή θα έχει ανοιχτά μαγαζιά

Παρότι η ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έλεγε

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση: «Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων – ανοιχτά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από 11:00-20:00https://t.co/HXzOrHZ5Uz pic.twitter.com/osaUEgAWn6

— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) November 5, 2022

Ωστόσο, δεν είχαν σκεφτεί ότι γίνεται ο 39ος αυθεντικός Μαραθώνιος που κλείνουν  πολλοί δρόμοι σε όλη την Αττική και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας: Θα ήταν αδύνατη η μετακίνηση των καταναλωτών αλλά και των εργαζόμενων.

Αυτό που τελικά ισχύει με τα μαγαζιά, είναι να ανοίξουν την Κυριακή στις 27 Νοεμβρίου. 

The post Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή – Πότε τελικά ανοίγουν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα