«Ανεύθυνη διαχείριση της κυβέρνησης στον Έβρο» λέει ο Γ.Κατρούγκαλος-Τι προβλέπει για τις υποκλοπές

«Η κυβέρνηση και στο θέμα των προσφύγων στον Έβρο , όπως και στις υποκλοπές έχει πέσει θύμα διαδοχικών εκδοχών της πραγματικότητας», λέει ο πρώην ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο militaire.gr .

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικαλείται έγγραφο του ΓΕΣ σύμφωνα με το οποίο η νησίδα στην οποία «πάτησαν» οι 38 πρόσφυγες ήταν τουρκικό έδαφος. Ο κ.Κατρούγκαλος επισημαίνει ότι η εγγραφή της νησίδας στο ελληνικό κτηματολόγιο αποτελεί απόδειξη ελληνικής κυριότητας.

Ο κ.Κατρούγκαλος παρουσίασε χθες κατάλογο

με τα ονοματεπώνυμα των 38 προσφύγων . 

Απαντά σε ερωτήματα για την πίεση που ασκεί η Τουρκία στο προσφυγικό-μεταναστευτικό όπως είδαμε στην περίπτωση των Κυθήρων και απαντά στις κατηγορίες της κυβέρνησης κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πως αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα.

Για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο κ.Κατρούγκαλος λέει ότι τα στοιχεία που υπάρχουν είναι συντριπτικά για την κυβέρνηση και τον ρόλο της. Αναφερόμενος στις πληροφορίες για νέες αποκαλύψεις παρακολουθήσεων λέει ότι αν αυτές επαληθευτούν «τότε είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί για καιρό. Έτσι κι αλλιώς η μόνη οδός που είχε ο κ.Μητσοτάκης ήταν η παραίτηση».

Τέλος ο κ.Κατρούγκαλος εξηγεί τι σημαίνει εθνική ασφάλεια και απόρρητο…Δυο όροι που έχουν ταλαιπωρηθεί και εξευτελισθεί από την αλόγιστη επίκληση τους τα τελευταία χρόνια.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Ανεύθυνη διαχείριση της κυβέρνησης στον Έβρο» λέει ο Γ.Κατρούγκαλος-Τι προβλέπει για τις υποκλοπές appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα