Αναβολή εκλογών στην Τουρκία; Ο πρέσβης ε.τ Ελ.Καραγιάννης αναλύει τις εξελίξεις μετά από το σεισμό

Ο πρέσβης ε.τ Ελευθέριος Καραγιάννης δεν αποκλείει την αναβολή των εκλογών στην Τουρκία. Ο Ερντογάν μπορεί να εκμεταλλευθεί την τραγωδία του σεισμού για να «πάει πίσω» τις εκλογές, σε χρονική συγκυρία που θα τον βολεύει.

Ο έμπειρος διπλωμάτης που έχει υπηρετήσει σε πολλές σημαντικές θέσεις και στο ΥΠΕΘΑ, θεωρεί ότι δεν πρέπει η Ελλάδα να συνδέει τις δικές μας εκλογές

με τις τουρκικές. Επισημαίνει το μεγάλο θέμα του πυρηνικού εργοστασίου Ακουγιού που η Τουρκία χτίζει πολύ κοντά στην περιοχή που «χτύπησε» ο Εγκέλαδος. Δεν αναφέρεται μόνο στο θέμα της ασφάλειας αλλά υπενθυμίζει ότι η Τουρκία είναι βέβαιο ότι με αυτό το εργοστάσιο η Τουρκία ξεκινά την προσπάθεια της να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα όσα λέει ο κ.Καραγιάννης για την ελληνική εξωτερική πολιτική η οποία μπορεί να αλλάξει ρότα ακόμη και με την αλλαγή υπουργού στην ίδια κυβέρνηση!

The post Αναβολή εκλογών στην Τουρκία; Ο πρέσβης ε.τ Ελ.Καραγιάννης αναλύει τις εξελίξεις μετά από το σεισμό appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα