Αναδιοργάνωση σε ρυθμό “ριπλέϊ”! Αναβολή του κλεισίματος Κέντρων Νεοσυλλέκτων!

Η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν πάντα μια διαδικασία πολύ εύκολη στο σχεδιασμό και στα λόγια. Στην πράξη πάντα “κόλλαγε”. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν και είναι ο Στρατός Ξηράς ο οποίος λόγω του “όγκου” του έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο στις επιχειρούμενες αναδιοργανώσεις.

Η αναδιοργάνωση που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη προβλέπει κλείσιμο Κέντρων Νεοσυλλέκτων. Οι νέοι θα παρουσιάζονται σε στρατιωτικούς σχηματισμούς και θα προωθούνται σε μονάδες. Είναι ένα

σχέδιο που άλλοι το αποδέχονται κι άλλοι όχι. Αποφασίστηκε να προχωρήσει και όλα ήταν έτοιμα για την εφαρμογή του από τη δεύτερη ΕΣΣΟ του 2018. Χθες ανακοινώθηκε σε στελέχη του ΓΕΣ πως προς το παρόν έχουμε αναβολή εφαρμογής της απόφασης.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος. Όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές η κυβέρνηση είναι βέβαιο πως δεν θα θέλει να προκαλεί αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών. Συνεπώς είτε η αναδιοργάνωση θα προχωρήσει γρήγορα,μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018,είτε θα αναβληθεί…εξ ολοκλήρου. Εκτός αν η απόφαση για ανβολή του κλεισίματος Κέντρων Νεοσυλλέκτων δείχνει ότι είμαστε πιο κοντά απ΄ όσο πιστεύουμε στις εκλογές.

The post Αναδιοργάνωση σε ρυθμό “ριπλέϊ”! Αναβολή του κλεισίματος Κέντρων Νεοσυλλέκτων! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα