«Αν χρεοκοπήσω έχω λύση», λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που οδηγεί τους Μπακς σε σερί νικών

Ορεξάτος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του Μιλγουόκι επί της Ιντιάνα (118-100) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» έδειξε στους δημοσιογράφους μπασκετικές κάρτες τονίζοντας πως αν ποτέ χρεοκοπήσει, θα τις πουλήσει. Στη συνέχεια μίλησε για την έβδομη διαδοχική νίκη της ομάδας, αλλά και την ανάγκη απόκτησης ενός ψηλού προαναγγέλοντας τον ερχομό του ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Πιο συγκεκριμένα ο «Giannis» είπε:
«Αυτή είναι η κάρτα με τον BP (Μπόμπι Πόρτις), θα την υπογράψει μία ημέρα και κοστίζει πολλά. Και αυτή είναι η κάρτα του Ντόντε (ΝτιΒιντσέντζο). Αν

ποτέ χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω. Έτσι για να έχω ένα εναλλακτικό πλάνο. Οι γονείς σου δεν σου έλεγαν πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο; Εμένα αυτό είναι το εναλλακτικό μου πλάνο».

Για το ματς με τους Πέισερς είπε: «Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλή άμυνα, είμαστε πιο σκληροί και στην επίθεση κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Παίζουμε καλά τώρα, χτίζουμε καλές συνήθειες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ώστε το Μάιο ή τον Ιούνιο να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός ψηλού λέγοντας: «Προφανώς, ο Μπρουκ είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε, ανυπομονώ να επιστρέψει υγιής, αλλά στο τέλος της ημέρας, χωρίς τον Μπρουκ, δεν έχουμε άλλο ψηλό. Αισθάνομαι ότι είναι μεγάλο φορτίο για μένα και τον Μπόμπι [Πόρτις], οπότε θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να προσθέσουμε στο ρόστερ μας έναν ακόμη ψηλό».

Τις επτά διαδοχικές νίκες έφτασε το Μιλγουόκι, που πέρασε από την Ιντιανάπολις κερδίζοντας τους Πέισερς με 118-100. Με αυτή τη νίκη τα «ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 13-8 και έπιασαν το Σικάγο στην κορυφή της Central Division ενώ βρίσκονται στην 4η θέση της Ανατολής. Αντίθετα οι Πέισερς, που δεν πείθουν, έπεσαν στο 9-13.

Πρώτος σκόρερ των Μπακς ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (10/13 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/10 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικός ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ 15 πόντους σημείωσε ο Μπόμπι Πόρτις. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο ματς ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έπαιξε για ένα λεπτό.

Σε ότι αφορά στους γηπεδούχους ο Κάρις ΛεΒέρτ είχε 23 πόντους ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Μάλκολμ Μπρόγκντον. Κακό ματς έκαναν οι δύο ψηλοί των Πέισερς, Ντομάντας Σαμπόνις και Μάιλς Τέρνερ που είχαν 4 και 2 πόντους αντίστοιχα με 2/12 σουτ.
Επόμενος αγώνας για τους Μπακς τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο Μιλγουόκι (1/12 στις 03:00).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ

The post «Αν χρεοκοπήσω έχω λύση», λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που οδηγεί τους Μπακς σε σερί νικών appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπακς,giannis antetokounbo, baks