Α/ΓΕΕΘΑ στόχος 519c: «Στα Άκρα» η σιωπή του κ.Φλώρου για την υποκλοπή του

«Όλα πάνε καλά» στο ΓΕΕΘΑ όπου φαίνεται ότι δεν άκουσαν απολύτως τίποτα για την παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Α/ΓΕΕΘΑ…Δεν προκάλεσε καμία αίσθηση το γεγονός ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ θεωρήθηκε από κάποιους στην κυβέρνηση «απειλή για την εθνική ασφάλεια»!!! Η ζωή συνεχίζεται αλλά είναι προφανές ότι τίποτα δεν είναι ίδιο για τον Α/ΓΕΕΘΑ από χθες, όταν «κρεμάστηκε στα μανταλάκια».

Οι κυβερνητικές «εξηγήσεις» για τα… ρυπαρά δίκτυα που διαρρέουν τα στοιχεία για τις υποκλοπές δεν

απάντησαν για ποιο λόγο παρακολουθείτο ο Α/ΓΕΕΘΑ. Κι εκείνος δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει. Δεν τόλμησε να ψελλίσει έστω ένα «γιατί»…

Είσαι Α/ΓΕΕΘΑ ,γίνεται αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση που σε τοποθέτησε σε αυτή τη θέση σε παρακολουθεί και το προσπερνάς; Αυτή φαίνεται ότι είναι η επιλογή του Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρου. Το κόστος της επιλογής του θα το καταλάβει όταν θα είναι  αργά.

Χθες βράδι στην ΕΡΤ προβλήθηκε το τηλεοπτικό γύρισμα που έκανε για την εκπομπή στα Άκρα της κρατικής τηλεόρασης. Με τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα ο κ.Φλώρος επισκέφθηκε με κάμερες ακριτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

#Καλά_Χριστούγεννα
Ευλογημένα #Χριστούγεννα

Απόψε και την ερχόμενη Παρασκευή (30/12) στις 20:00 (Ε)
το οδοιπορικό της εκπομπής “ΣΤΑ ΑΚΡΑ” με την #ΒίκυΦλέσσα (#ΕΡΤ2),
στην ακριτική Ελλάδα με τον Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Στρατηγός Κ. #Φλώρος /@ChiefHNDGS pic.twitter.com/uVl7EpGA5n

— Vicky Flessa (@vickyflessa) December 23, 2022

Πολύ ωραία τηλεοπτική δουλειά που θα προστεθεί στο πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με πρωταγωνιστή τον Α/ΓΕΕΘΑ. Στο επίπεδο επικοινωνίας το σύστημα του σημερινού Α/ΓΕΕΘΑ έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να χτίσει το προφίλ του σχεδόν τέλειου Αρχηγού. Δεν θα του το έχουν πει,ούτε θα τολμήσουν να του το πουν, αλλά αν κάτι είχε χτιστεί έχει καταρρεύσει από την επιλογή του να μην πει λέξη για την υποκλοπή του. Ο σεβασμός δεν χαρίζεται σε κανέναν, αυτό το ξέρουν και μικρά παιδιά….

ΥΓ. Το προσωπικό των ΕΔ που επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων αναμένει πλέον όχι τηλεοπτική προβολή και …συμπόνοια. Αναμένει έργα. Πρώτα απ΄ όλα από τον ηγέτη του, που τρία χρόνια τώρα δεν έχει βρει μια λέξη να πει για τα προβλήματα του…

The post Α/ΓΕΕΘΑ στόχος 519c: «Στα Άκρα» η σιωπή του κ.Φλώρου για την υποκλοπή του appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΓΕΕΘΑ, 519c, Στα Άκρα, Φλώρου,ageetha, 519c, sta akra, florou