Το κρεοπωλείο Ozana κερδίζει το α’ βραβείο Top Butcher Romania

O διαγωνισμός Top Butcher Romania που διεξήθη στις 6/10 στη Ρουμανία, έχει στόχο την επιλογή των καλύτερων master butchers, συγκεντρώνοντας ομάδες επαγγελματιών από τη Ρουμανία αλλά και από το εξωτερικό, οι οποίες θα περάσουν από πολλές δοκιμασίες και θα κριθούν από διεθνή επιτροπή, στον αγώνα για το μεγάλο τρόπαιο.

Φέτος, το βραβείο κέρδισε το κρεοπωλείο Ozana σε μια γιορτή που διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια

της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων στη Ρουμανία – Bucharest Food Expo .

Μετά από μια σκληρή κρίση, η δεύτερη θέση πήγε στους κρεοπώλες από το Carne si Sare και η ομάδα των κρεοπωλών από το Meat & Bread κατέλαβε την τρίτη θέση.

Το Top Butcher Romania διεξήχθη για τρεις ώρες και κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα είχε στη διάθεσή της μισό σφάγιο μοσχαρίσιο, μισό σφάγιο χοιρινό, ένα ολόκληρο αρνί και πέντε σφάγια κοτόπουλου, τα οποία μετέτρεψαν σε προϊόντα με προστιθέμενη αξία.

Οι ομάδες κρεοπωλών έπρεπε να κατασκευάσουν τα δικά τους μπαχαρικά, μαρινάδες και γαρνιτούρες για να ολοκληρώσουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα που θα έπρεπε να δημιουργηθούν ώστε να εμπνέουν και να πρωτεύσουν. Τα τελικά προϊόντα παρουσιάζονταν σαν να μπορούσαν να πωληθούν σε χώρο λιανικής.

"Πολύ περισσότερο από έναν απλό διαγωνισμό, το Top Butcher Romania έχει να κάνει με την τέχνη της εκμάθησης, της ανταλλαγής και της καινοτομίας μέσω νέων τεχνικών επεξεργασίας κρέατος που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας κρέατος. Η ιδέα του Top Butcher Romania έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι Ρουμάνοι κρεοπώλες προσπαθούν να ξεπεράσουν την τρέχουσα πρακτική της βιομηχανίας στα διάφορα στάδια παραγωγής της: γενική προετοιμασία, επεξεργασία κρέατος και δημιουργική χρήση προϊόντων βοείου κρέατος, χοιρινού, προβάτου και πουλερικών. Μέσω αυτού του ανταγωνισμού, χτίζουμε μια επαγγελματική κοινότητα που θα δημιουργήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες και υποστήριξη του γενικού εμπορίου για να επωφεληθούν από μια πρόκληση δημιουργικότητας και καινοτομίας», δήλωσε ο Eugen Carpa, gενικός διευθυντής της Top Butcher Romania.

Keywords
Αναζητήσεις
to-kreopoleio-ozana-kerdizei-to-a-vraveio-top-butcher-romania.htm
Τυχαία Θέματα