Νέο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΣΕΒΙΖ ο Βασίλειος Σαλάτας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών ΒιομηχανιώνΖωοτροφών, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης τωνμελών του Συνδέσμου στις 02.02.2019, στην πρώτη του συνεδρίαση για τησυγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 16.03.2019 στα γραφεία του στηΘεσσαλονίκη, εξέλεξε ομόφωνα, ως Πρόεδρό του, τον Βασίλειο Σαλάτα,καθώς και τα λοιπά μέλη του ΔιοικητικούΣυμβουλίουτου ΣΕΒΙΖ. Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΙΖ, όπως ορίζειτο καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο2021.

Το νέο Διοικητικό

Συμβούλιο του ΣΕΒΙΖ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σαλάτας Βασίλειος, ΒΙΟΕΡΓΕΞ – ΑΦΟΙ ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΕΕ

Αντιπρόεδρος: Μελισσουργός Ηλίας, ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ

Γενικός Γραμματέας: Κυριακίδης Αναστάσιος, ΒΙΟ.ΖΩ.ΚΑΤ ΑΕ

Οικονομικός Επόπτης: Στραβαρίδης Μιχάλης, ΣΤΡΑΒΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΒΕΕ

Μέλη: Δασκαλάκης Εμμανουήλ (ΧΡΙΣΤΟΦ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΒΕΚΤΕ), ΣαραντίδηςΚλέαρχος (ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ), Σίσκος Αργύρης (GREEFOS SA)

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒΙΖ,
Βασ. Σαλάτας

Μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒΙΖ δήλωσε: «Αρχικά,αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη πουεπιδείξατε στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικώνβιομηχανιών Ζωοτροφών. Με τιμά ιδιαίτερα η εκλογή αυτή, καθώς μου δίνεται ηευκαιρία, όχι μόνο να υπηρετήσω τον κλάδο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών,με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και συνειδητοποίησης των προβλημάτων πουπλήττουν τον κλάδο μας, λόγω της πολυετούς παρουσίας μου σ’ αυτόν, αλλάπρωτίστως να δράσω ενεργά για την προάσπιση των συμφερόντων του. Θα ήθελα πρώτααπ’ όλα να δεσμευτώ ότι κατά την θητεία μου θα αγωνιστώ για να ξεπεράσουμε τιςδυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία,εμπειρία, σύνεση και αποφασιστικότητα. Οι μελλοντικές προκλήσεις προδιαγράφονταισημαντικές και απαιτητικές για την εκτέλεση των καθηκόντων μας και αναμφίβολαθα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Θεωρώόμως ότι η αλληλεγγύη και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσειςγια την επίτευξη του κοινού μας στόχου: την θωράκιση του κλάδου μας και τοενιαίο συμφέρον.

Στηνπροσπάθεια αυτή, σας καλώ να πορευτούμε μαζί, δίνοντας βαρύτητα στον απώτεροσκοπό μας και στην δυναμική παρουσία του Έλληνα κτηνοτρόφου, βιοτέχνηβιομηχάνου μεταπράτη, με σύμπνοια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σταθερότητα και μεκύριο γνώμονα το συλλογικό μας συμφέρον.

Οκλάδος μας, παρά τις αντιξοότητες και τα πολιτικοοικονομικά δρώμενα, θα πρέπεινα είναι ισχυρός και παρών σε όλες τις εξελίξεις και να συναποφασίζει με τηνΠολιτεία για το μέλλον.Σας ευχαριστώ θερμά γιαακόμα μια φορά που με τιμήσατε με την ψήφο σας και κυρίως θα ήθελα να εκφράσωτις θερμές ευχαριστίες μου στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Ηλία Μελισσουργόγια το έργο και την στήριξή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα