ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ: Πρόσκληση στη διαδικτυακή έκθεση της Mecapack για λύσεις στη συσκευασία κρέατος

Τη δεύτερη διαδικτυακή του έκθεση διοργανώνει ο γαλλικός οίκος Mecapack, η οποία θα διεξαχθεί ζωντανά από το show room  στις 18-20 Μαΐου, στην πόλη Ναντ, της Γαλλίας.

Η Mecapack, μία εταιρία με τεράστια εμπειρία στον χώρο της συσκευασίας, η οποία χρονολογείται από το 1947, είναι παρούσα για να δώσει λύσεις στη συσκευασία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων κόκκινου κρέατος,

αλλαντικών, πουλερικών κ.α.

Οι θερμοσυγκολλητικές μηχανές (Τύπου Tray- Sealing) και οι Θερμοδιαμορφωτικές μηχανές (Τύπου Thermoforming) υψηλού επιπέδου, που κατασκευάζει, βρίσκονται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Γαλλικός οίκος Mecapack, έγινε γνωστός στην Ελλάδα, μέσω της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε., με δεκάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια.

Θα είναι μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή έκθεση. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να σας μυήσει στα είδη μηχανημάτων και τις εφαρμογές συσκευασίας της Mecapack που διαθέτει και να σας δώσει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η πανδημία δε μας σταμάτησε στιγμή στο να σας ενημερώνουμε με καινοτόμους τρόπους.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες έως 15 Μαΐου στο:

[email protected] ή στο τηλ. 210 3416760

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα