«Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας»

13:39 22/10/2021 - Πηγή: dogma

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, ενώ στην παρουσίαση του Προγράμματος που ακολούθησε, απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων αρμόδια για

τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια κα Μαρία Συρεγγέλα και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Υποστράτηγος κ. Ελευθέριος Γκορίλας,  ο εκπρόσωπος του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων κ. Λάζαρος Κοζάρης, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ. Μ. Πίννη και εκπρόσωποι πολλών άλλων φορέων.

Την «Πρωτοβουλία» παρουσίασαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Συντονιστής του Προγράμματος και η κα Ειρήνη Μπαλαλή, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Υπηρεσίας Γυναικείων Θεμάτων του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της ΙΑΑ. Σκοπός του Προγράμματος «Πρωτοβουλία» είναι η πρόληψη, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία, ένα φαινόμενο που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στις μέρες μας. Αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής είναι η Περιφέρεια Αττικής.

The post «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας» appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα