Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση αρωγής για το Ίδρυμα αγάπης

22:45 26/9/2023 - Πηγή: dogma

Την Κυριακή 24η Σεπτεμβρίου τ.έ., στις 8 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο «ΕΛΒΕΤΙΑ» της Αρναίας η ετήσια εκδήλωση αρωγής υπέρ του Ιδρύματος Αγάπης –Οίκου Ευγηρίας «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ», που η Ιερά μας Μητρόπολη συντηρεί στην Έδρα της. Υπερεπληρώθη ο χώρος του γνωστού εστιατορίου με ανθρώπους αγάπης απ’ όλη τη Μητρόπολή μας, τους οποίους η μεν Εκκλησία εκάλεσε, οι δε Κληρικοί μας συνόδευσαν και οδήγησαν προς τιμήν των Γερόντων μας, ώστε και με τον οβολό τους – κατά το δυνατόν – να βοηθήσουν στη λύση

των οικονομικών προβλημάτων του Ιδρύματος που είναι πολλά.

Παρόντες ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, ευάριθμος χορεία Κληρικών μας, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, ο Ιατρός του Ιδρύματος κ. Περικλής Σαραφιανός, οι εργαζόμενοι σ’ αυτό, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στυλιανός Βαλιάνος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικατερίνη Ζωγράφου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Θαλασσινός και Νικόλαος Κεφαλάς, ο Πρόεδρος της Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Ελλάδος κ. Γρηγόριος Τάσιος, ο Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου κ. Στέλιος Τζιτζιρίκας, η Πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ κα Μαριλένα Ζαμάνη, η Πρόεδρος της Α΄βαθμίου Σχολικής Επιτροπής κα Ευγενία Γιαννούση, η Πρόεδρος ΚΕΔΗΠΟ Δήμου Πολυγύρου κα Μαρία Αβέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου κ. Χρήστος Φυλαχτός, ο Πρόεδρος του Ταξιάρχη κ. Ιωάννης Ξάκης, η Πρόεδρος των Ν. Ρόδων κα Σοφία Ισαακίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας κα Ειρήνη Γιαννούση με τα Μέλη του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου κ. Ιωάννης Κοτσάνης κ.ά.

Τη βραδιά άνοιξε ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Δωρόθεος, ο οποίος παρουσίασε την όλη δραστηριότητα της Μονάδος, ακολούθησαν Παραδοσιακοί Χοροί από τα Χορευτικά Συγκροτήματα Παλαιοχώρας και Αρναίας, στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ως Πρόεδρος του Ιδρύματος έκανε μία αναδρομή για την πορεία του Γηροκομείου μας από το 2012 έως σήμερα, μακάρισε τον Προκάτοχό του κυρό ΝΙΚΟΔΗΜΟ και επαίνεσε τον νυν Επίσκοπο Μπουκόμπα κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ως Ιδρυτές της Δομής, παρουσίασε το εργαζόμενο προσωπικό και τα οικονομικά του Ιδρύματος και υπεσχέθη ότι μέχρι τις αρχές του 2024 θα είναι συν Θεώ έτοιμα τόσο η Μελέτη, όσο και οι σχετικές Άδειες από το Δημόσιο για την ανέγερση του νέου Ιδρύματος των 50 πλέον θέσεων.

Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα από τον κ. Νίκο Σερεμετίδη και τους συνεργάτες του και με Λαχειοφόρο Αγορά με πλούσια δώρα, που πρόσφεραν αδελφοί μας υπέρ τους Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην άρτια εμφάνιση της γιορτής αυτής και περισσότερο εκείνους που με προσφορές τους στήριζαν και στηρίζουν την ευλογημένη πορεία του!

The post Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση αρωγής για το Ίδρυμα αγάπης appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα