Κάλαντα στον Πειραιώς Σεραφείμ

11:10 24/12/2021 - Πηγή: dogma

Ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς ευχαριστώντας θερμά τους άνδρες και τις γυναίκες του Λ.Σ. για την χαρά της επισκέψεως, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την Θρησκευτική Υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος η οποία «συνεχίζει τον ωραίο της αγώνα και την ωραία της προσπάθεια» όπως χαρακτηριστικά είπε, συμπληρώνοντας πως «ο Χριστός και ο Άγιος Νικόλαος είναι μέσα σε αυτό το τόσο κομβικό Σώμα για την διασφάλιση των θαλασσίων συνόρων».

«Είστε οι Απόστολοι του Χριστού μέσα στο Λιμενικό Σώμα» σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος σε όλους ο Σαρκωθείς Κύριος να χαρίζει υγεία και δύναμη στις οικογένειές

τους και να τους ενισχύει στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος είχε μία εποικοδομητική συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις με τον κ.Αιμίλιο Πολυγένη ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να του ευχηθεί για την επερχόμενη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε μία ξεχωριστή επίσκεψη από αντιπροσωπεία του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της τοπικής μας Εκκλησίας η οποία επισκέφθηκε τον πνευματικό μας πατέρα προκειμένου τα παιδιά να του ευχηθούν για την επερχόμενη γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα παιδιά και τις παιδαγωγούς που τα συνόδευαν και αφού άκουσε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ευχήθηκε σε όλους ο Χριστός που θα Γεννηθεί να γεμίσει τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με αγάπη.

The post Κάλαντα στον Πειραιώς Σεραφείμ appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλαντα, Πειραιώς Σεραφείμ,kalanta, peiraios serafeim