Έναρξη επιμορφωτικού προγράμματος του Ι.Π.Ε. στη Μητρόπολη Χαλκίδος

11:09 29/1/2022 - Πηγή: dogma

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προηγήθηκαν και του παγετού, οι περισσότεροι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διαδικτυακά την έναρξη και παρουσίαση των Σεμιναρίων από το κανάλι της Ενορίας.



Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον π. Θεολόγο Αλεξανδράκη και παρουσίασε τα οφέλη της επιμορφώσεως στην Εκκλησία και μάλιστα στα στελέχη της, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε και τον συντονιστή συνεργασίας του Ιδρύματος και της Μητροπόλεως Αρχιμ. Στέφανο Καραμούζη-Προϊστάμενο της ενορίας Αγ. Αποστόλων Ν. Αρτάκης.

Αμέσως μετά ο Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης παρουσίασε το

γενικό πλαίσιο δράσης του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο για την ευλογία και προώθηση συνεργασίας της Μητροπόλεως Χαλκίδος με το Ίδρυμα, ενώ αμέσως μετά παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των Σεμιναρίων Εξομολογητικής, που άρχισε, με γενικό τίτλο «Συμβουλευτική και Σύγχρονα Ζητήματα».

Οι Διδάσκοντες των επιμέρους ενοτήτων του Σεμιναρίου είναι οι Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης κάτοχος Μεταπτυχιακού Νομικής, οι Πρωτοπρεσβ. Βασίλειος Καλιακμάνης και Αθανάσιος Γκίκας Καθηγητές Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, κ. Μιλτιάδης Βάντσος Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ. Πέτρος Παναγιωτόπουλος Επίκ. Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ και κ. Βασίλειος Φανάρας Επίκ. Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ.

The post Έναρξη επιμορφωτικού προγράμματος του Ι.Π.Ε. στη Μητρόπολη Χαλκίδος appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα