Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Σπάρτης

22:51 22/6/2023 - Πηγή: dogma

Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευσταθίου, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’ της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης  πραγματοποίησε Απολυτήριες Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και σε άριστο κλίμα. Καταξιωμένοι δάσκαλοι της ψαλτικής τέχνης αποτέλεσαν την εξεταστική επιτροπή με προεδρεύοντα τον Διευθυντή της Σχολής και εφημέριο

Ελαφονήσου Πρωτ. Νικόλαο Τσάκο. Επίσης ο Πρωτ. Βασιλειος Καπερώνης, εφημέριος Βλαχιώτη και καθηγητής της Σχολής, μαζί με τον πρωτοψάλτη κ. Σπυρίδωνα Παυλάκη, αλλά και τους διακεκριμένους καθηγητές κ. Σαβίνο Αικατερίνη και κ. Δημήτριο Κυριακόπουλο αποτέλεσαν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής. Ο Πρωτ. Κωνσταντίνος Ορφανάκος, εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου Σπάρτης, ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι απέδωσαν με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα τους αποσπώντας τα ευμενή σχόλια της επιτροπής. Οι συνολικά εννέα απόφοιτοι της Σχολής είδαν τους κόπους τους να επιβραβεύονται με την κτήση του απολυτηρίου τίτλου τους και έτσι ένας κύκλος επταετών σπουδών να κλείνει αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της Σχολής, αλλά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το αύριο.

The post Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Σπάρτης appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλωματικές, Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Μητρόπολης Σπάρτης,diplomatikes, scholi vyzantinis mousikis, mitropolis spartis