Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο ιερέας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις»

14:20 9/12/2021 - Πηγή: dogma

Τη δεύτερη κατά σειρά εγκύκλιο ετοιμάζει να αποστείλει σε όλους τους ιερείς της Μητρόπολης Δημητριάδος ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, μετά την είδηση ότι ο ιερέας των Καναλίων, στέλνει sms στους πιστούς με άρθρα και ειδήσεις που είναι αντίθετα με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού καθώς και με θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάντιος, σε επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“η υπόθεση αφορά τα Κανάλια, αλλά δεν είναι είναι για τα κανάλια” και ενημέρωσε ότι αφενός ο ιερέας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφετέρου θα εκδώσει εντός ημέρας εγκύκλιο (2η κατά σειρά) για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Μάλιστα η είδηση έγινε γνωστή από ανθρώπους του ποιμνίου του ιερέα, που ενοχλήθηκαν από την ενέργειά του αυτή, όταν μάλιστα ο ίδιος όπως επισημαίνουν, νόσησε, καθώς και η πολυμελής οικογένεια του.

Παράλληλα σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη περιοχή του Δυτικού Πηλίου, έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι, τόσο ηλικιωμένων τροφίμων του Σουρλίγκειου Γηροκομείου (στη δικαιοσύνη η υπόθεση για ποινικές ευθύνες), όσο και πολιτών.

Ο ιερέας στην ουσία υιοθετεί κείμενα και αναρτήσεις άλλων. Δεν πρόκειται για δική του αρθρογραφία, ωστόσο η καθημερινή διακίνηση τέτοιων άρθρων όχι μόνο δεν βοηθάει στην αυξημένη θνητότητα που καταγράφεται στην Μαγνησία, τουναντίον προκύπτουν ευθύνες για την ανεύθυνη, το λιγότερο, αν όχι επικίνδυνη στάση που υιοθετεί.

πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ιερέας: Αντιεμβολιαστική εκστρατεία στο Πήλιο – Τα μηνύματα που στέλνει μέσω viber σε πιστούς

The post Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο ιερέας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις» appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα