Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν.Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως (ΦΩΤΟ)

21:35 16/12/2022 - Πηγή: dogma

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως ιερούργησε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Το εόρτιο κήρυγμα εκφώνησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μίλκας, ο οποίος, αναφερόμενος στο νόημα του μαρτυρίου του Αγίου, τόνισε ότι η ζωή κάθε χριστιανού οφείλει να διαπνέεται από ηρωικό φρόνημα και πνευματική ανδρεία.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του Ναού, Πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Πατσάνη, τον και Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς

Μητροπόλεως, τους Ιερείς και τους συνεργάτες του Ναού καθώς και όσους προσήλθαν για να τιμήσουν με ευλάβεια τον Άγιο Ελευθέριο.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι Βουλευτές κ.κ. Δημήτριος Κούβελας και Στράτος Σιμόπουλος, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δερμουτζίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

The post Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν.Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως (ΦΩΤΟ) appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ι Ν Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως ΦΩΤΟ,archieratiki theia leitourgia, i n agiou eleftheriou stavroupoleos foto