Βασιλακόπουλος: «Η Ευρωλίγκα στερείται αρχών»

16:04 2/3/2018 - Πηγή: iApopsi

Διαβάστε στην Άποψη:

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο καλά κρατεί. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ κάλεσε τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague να πειθαρχήσει απέναντι στους κανονισμούς του διεθνούς αθλητικού κινήματος και του Ολυμπιακού καταστατικού χάρτη, επισημαίνοντας ότι δεν θεωρεί πως μπορεί να υπάρξει συνεργασία και λύση

στα προβλήματα του μπάσκετ.

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως συνολικά ο αθλητισμός, όχι απλά πρέπει, αλλά επιβάλλεται να πειθαρχεί και να λειτουργεί με “υπακοή” και σεβασμό απέναντι στις αρχές, τις αξίες και τους κανονισμούς του διεθνούς αθλητικού κινήματος και του Ολυμπιακού καταστατικού χάρτη.

Οι κύριοι της Ευρωλίγκας, ουδέποτε ακολούθησαν αρχές, το παραδέχονται και δημοσίως επιχειρώντας να κάνουν λογοπαίγνιο, όμως απλά επιβεβαιώνουν τις πρακτικές τους. Οσο για την πρόσκλησή τους να μεταβώ στα γραφεία τους, θέλω να ευχαριστήσω για την ευγενική πρωτοβουλία, αλλά δεν θεωρώ ότι μέσω προσκλήσεων για δημιουργία εντυπώσεων μπορεί να υπάρξει συνεργασία και λύση στα χρονίζοντα με ευθύνη τους προβλήματα», αναφέρει στη δήλωση του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ανάρτηση Βασιλακόπουλος: «Η Ευρωλίγκα στερείται αρχών» από την Η Άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα