Τετραπλό «φτερούγισμα» κορυφής η ΑΕΚ

22:05 6/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Περίπου μισή ώρα χρειάστηκε η ΑΕΚ για να διανύσει τη διαδρομή Αγρίνιο – κορυφή. Όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ. Πλέον, αμφότεροι, στρέφουν την προσοχή τους στην αυριανή (7/1, 19:30) αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Λάρισα. Αναμένοντας από την ΑΕΛ κάποιο

«δώρο».

Για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από την προηγούμενη βόλτα τους στην Αιτωλοακαρνανία. Πήγαν, μπήκαν στο γήπεδο, επικράτησαν εύκολα του Παναιτωλικού και αποχώρησαν χαμογελαστοί. Οι μοναδικές διαφορές – που δεν τους απασχολούν καθόλου – είναι ότι στις 20 Δεκέμβρη 2017 αγωνίστηκαν για το κύπελλο και νίκησαν 4-0. Σήμερα (6/1/2018) η αναμέτρηση ήταν για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στη Super League και επιβλήθηκαν με 4-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Ο οποίος, σε 45 λεπτά, πέτυχε ένα γκολ (6′) είχε δοκάρι (12′), κέρδισε πέναλτι (35′) και έδωσε την τελική πάσα στον Αραούχο για να σκοράρει στο 45’+1′. Τα άλλα δύο γκολ, για την Ένωση, πέτυχαν ο Χριστοδουλόπουλος από την άσπρη βούλα (36′) και ο Λόπεζ (60′).

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μοράρ (68′). Αυτό όμως δεν μετρίασε την πίκρα και την απογοήτευση των φιλάθλων τους για την κάκιστη εμφάνιση και τη νέα «βαριά» ήττα. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς – μετά το τελευταίο σφύριγμα του Δημήτρη Καραντώνη – μπήκαν στο γήπεδο και ζήτησαν εξηγήσεις από παίκτες και στελέχη των «καναρινιών».

Παναιτωλικός (Μάκη Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Μύγας (69′ Μαρινάκης), Λουίς Ρότσα (60′ Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Χόρχε Ντίας, Μοράρ, Φάρλεϊ Ρόσα (46′ Κλέσιο).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Μπακασέτας (51′ Μασούντ), Κονέ, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος (60′ Λόπες), Αραούχο (71′ Γιακουμάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα