Τετ α τετ Χιμένεθ-Βράνιες

19:54 25/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Το νέο επεισόδιο που δημιούργησε ο Όγκνιεν Βράνιες, τον οδήγησε σε νέο τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι δύο άντρες τα είπαν, πριν από τη σημερινή (25/1) προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής του επισήμανε πως η συμπεριφορά του ήταν ένα ακόμα σημαντικό λάθος απέναντι στην ομάδα και τους συμπαίκτες του. Και τόνισε ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ΑΕΚ. Λέγοντας στον σκληροτράχηλο αμυντικό ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Βόσνιος αναγνώρισε πως ενήργησε λανθασμένα,

αιτιολόγησε τη συμπεριφορά του αλλά αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Ισπανός τεχνικός τον ενημέρωσε ότι δε θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και τον παρέπεμψε, για τα περαιτέρω, στη διοίκηση. Η οποία ήδη εξετάζει το (νέο) πειθαρχικό παράπτωμα και όλες τις παραμέτρους της περίπτωσης Βράνιες. Δηλαδή την εν γένει συμπεριφορά του, την απαίτηση μετεγγραφής ή αύξηση και νέο συμβόλαιο, τις επιπτώσεις – αγωνιστικές και στ’ αποδυτήρια- στην ομάδα. Και σύντομα θα του ανακοινωθεί η απόφαση της.

Εν τω μεταξύ ο Βράνιες (όπως είχε προγραμματίσει και έχοντας την άδεια από την Ένωση) ταξίδεψε σήμερα (25/1) – για προσωπική του υπόθεση- στη Σερβία και αναμένεται να επιστρέψει αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα