Συμφώνησε με Κοέλιο ο ΟΦΗ

22:05 30/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα (Τρίτη 30/1) ο 27χρονος επιτελικός μέσος, Κοέλιο. Ο Πορτογάλος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΟΦΗ και αύριο, αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει (εκτός απροόπτου) συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Στο Ηράκλειο

βρίσκεται για τον ΟΦΗ ο 27χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ζοσέ Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο) όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Με τον Κοέλιο υπάρχει προφορική συμφωνία. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη (31/1) θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Τον Κοέλιο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, για λογαριασμό του ΟΦΗ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Κώστας Ζερβάκης και Μανόλης Γουρνιεζάκης. Ο Κοέλιο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει καλές πληροφορίες για τον παίκτη (32 παιχνίδια και 5 γκολ στην Περσέλα).

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, μεταξύ των οποίων και η Μπενφίκα. Έχει αγωνιστεί και στη Μολδαβία με την Τιραλσπόρ. Την Τετάρτη (31/1) θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον παίκτη για την υπογραφή συμβολαίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα