Οι «βόμβες» Βίκτωρα Μητρόπουλου κινητοποιούν τον αθλητικό εισαγγελέα!

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ και εκδότη της «Α», Βίκτωρα Μητρόπουλου, περί εξαγοράς ψήφων στις φετινές (αλλά και σε προηγούμενες) εκλογές της ΕΠΟ.

Ο κ. Σιμιτζόγλου θα ερευνήσει το περιεχόμενο των καταγγελιών, ώστε να διαπιστώσει αν υφίστανται τα αδικήματα της δωροδοκίας

και της εκβίασης. Ο Β.Μητρόπουλος είχε καταγγείλει σε προηγούμενη εκπομπή της «Δίκης» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι για τις εκλογές της ΕΠΟ διατέθηκαν 6 εκατ. ευρώ (3,5 εκατ. για λογαριασμό της νικήτριας παράταξης και 2,5 εκατ. για λογαριασμό της ηττημένης) και στη χθεσινή εκπομπή αναφέρθηκε στην παρέμβαση του εισαγγελέα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ενεργοποίησή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όσοι… έβαλαν το χέρι τους στο μέλι των φετινών εκλογών, δεν θα έπρεπε να κοιμούνται ήσυχοι:

«Καλό είναι που επιτέλους θα ξεκινήσει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα… Χαίρομαι που έγινε αυτή η παρέμβαση. Δεν είναι μόνο αυτές οι εκλογές, είναι και προηγούμενες όπου διατέθηκαν χρήματα. Και οι προηγούμενες διοικήσεις βγήκαν με χειραγώγηση. Είναι καιρός, επιτέλους, να ξεκινήσει η έρευνα… Όταν με καλέσει ο εισαγγελέας, θα πω όσα είπα και στην εκπομπή και όσα στοιχεία έχω στα χέρια μου. Μετά εκείνος θα κρίνει πώς θα προχωρήσει την υπόθεση.

Ποτέ κανείς δεν έκανε κάποια καταγγελία για το τι συνέβαινε μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην ξέρει πως οι εκάστοτε εκλογές είναι χειραγωγημένες. Είπα αυτό που ξέρει κάθε Έλληνας. Ο μόνος υπουργός που άκουγε και ήξερε τι γινόταν ήταν ο κύριος Ορφανός…

Μην είστε τόσο σίγουροι πως η δική μου καταγγελία θα πέσει στο κενό, όπως των προηγούμενων. Είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και ξέρω πάρα πολύ καλά ποια πράγματα πρέπει να διερευνηθούν και πώς. Όσοι έβαλαν το… χέρι στο μέλι ή πήραν γεύση από την κωμωδία που λέγεται εκλογές, να μην κοιμούνται τόσο ήσυχοι…».

Keywords
Τυχαία Θέματα