«Οι Έλληνες είμαστε και λίγο ανατολίτες»

19:31 14/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Για τη γνωριμία του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη σχέση τους κατά διάρκεια του Survivor, αλλά και τη ζωή τους ως ζευγάρι πλέον, μίλησε στην εφημερίδα Real News ο Κωνσταντίνος Βάσαλος.

Όπως παραδέχεται ο γυμναστής στην αρχή της γνωριμίας τους ο δεν συμπαθούσε τον άλλον. «Ήμουν αδιάφορος για την Ευρυδίκη και δεν τη συμπαθούσα, γιατί έβγαζε ανταγωνισμό στο Survivor. Όταν έγινε η ένωση των δύο

ομάδων στο μεγάλο πάρτι και γνωριστήκαμε καλύτερα, είχαμε φύγει όλοι από την ανταγωνιστική διάθεση, καθώς δεν υπήρχαν αγώνες, πλυθήκαμε κιόλας, και η Ευρυδίκη, θυμάμαι, έγινε μια κούκλα (γελάει). Κάτι μου έκανε κλικ για εκείνη. Η Ευρυδίκη γενικά είναι ένα άτομο δοτικό, είναι πάντα εκεί, είναι αληθινή, ως φίλη είναι εξαιρετική και αυτό μου άρεσε περισσότερο το διάστημα που κάναμε παρέα», δηλώνει ο Βασάλος.

Σε ερώτηση για το εάν «είναι τόσο «μαγκάκι» όσο φαίνεται;» απαντά χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα: «Ναι, και μάλιστα ότι είναι να σου πει θα σου το πει. Δεν είναι άτομο που θα προσέξει την εικόνα του, ή θα κρύψει λόγια, ή δεν θα πει κάτι που θέλει, θα σου το πει, κι ας μη σου αρέσει». Όσον αφορά το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους, ο γυμναστής απαντά: «Δεν έχει κάποιος από τους δύο το πάνω χέρι. Όλα τα πράγματα και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού. Υποχωρήσεις κάνουμε και οι δύο».

– Σου αρέσει να σε προσέχει;
«Σε κάθε άντρα αρέσει να τον προσέχει η σύντροφός του, δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που δεν θέλει, ειδικά εμείς οι Έλληνες, που είμαστε και λίγο ανατολίτες».

– Εσύ, ως σύντροφος, είσαι περιποιητικός;
«Αυτό θα σου το πει η Ευρυδίκη. Όταν είμαι σε μια σχέση, θέλω να περνάει καλά η κοπέλα μου και να είμαστε ωραία μαζί. Εννοείται πως την προσέχω και θέλω να είναι καλά και να περνάει καλά μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα