Ο ΟΠΑΠ έδωσε χαρά σε 5.112 παιδιά

21:51 26/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Για μια ακόμα χρονιά ο ΟΠΑΠ μοίρασε αγάπη και χαρά σε χιλιάδες παιδιά. Τα οποία υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS, το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Κάνοντας πραγματικότητα –μέσω της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια και με τη συμβολή χιλιάδων πολιτών σε όλη την Ελλάδα– 5.112 χριστουγεννιάτικες ευχές.

Το Μουσείο Γουλανδρή, όπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/1) η ειδική εορταστική εκδήλωση, γέμισε χαρούμενα παιδικά προσωπάκια

και λιλιπούτεια χαμόγελα. Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, αθλητές και στελέχη των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ατρόμητος, της Volley League, της ΕΠΟ και του ΣΕΓΑΣ.

Αναφερόμενος στην άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, είπε: «Είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε αυτή την πρωτοβουλία και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην υλοποίησή της. Δέσμευσή μας είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά. Εφέτος υλοποιούμε τέσσερα νέα έργα υποδομής στα Παιδικά Χωριά SOS, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, ενισχύοντας στην πράξη τη σημαντική δουλειά που πραγματοποιείται στους συγκεκριμένους φορείς».

Ο Chief Customer, Πετρ Ματεγιόφκι, ανέφερε: «Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια δεν είναι απλώς μια χριστουγεννιάτικη δράση ή ένα ακόμα πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Όλοι όσοι συμμετείχαμε και βρισκόμαστε σήμερα εδώ είμαστε μέρος κάτι σπουδαίου. Ειδικά εφέτος, η πρωτοβουλία ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς πραγματοποιήθηκαν 5.112 παιδικές ευχές. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραδίδουμε στα παιδιά τα δώρα τους, ξεκινώντας τη χρονιά με χιλιάδες χαμόγελα».

Η Διευθύντρια Marketing και Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS, Έλσα Σταθοπούλου, επεσήμανε: «Για άλλη μια φορά ο ΟΠΑΠ έκανε πραγματικότητα την υπόσχεσή του και έφερε ακριβώς τα δώρα που είχαν ζητήσει τα παιδιά. Αυτό εκτός από χαρά δίνει και μια μεγάλη αίσθηση ασφάλειας ότι αυτά που υποσχόμαστε τα τηρούμε».

Ο Γιώργος Πυρουνάκης, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας, υπογράμμισε: «Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, με στόχο να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά, ολοκληρώθηκε με μια εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτά. Ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή».

Η Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, δήλωσε: «Δράσεις όπως αυτή πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικές για το έργο των φορέων».

Η μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης ξεκίνησε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 15.000 χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 22 έργα υποδομής στους φορείς που συμμετείχαν τα προηγούμενα έτη. Εφέτος, στα Παιδικά Χωριά SOS, το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, έχουν ξεκινήσει τέσσερα κατασκευαστικά και επισκευαστικά έργα, εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων και προμήθεια εξοπλισμού. Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν:

Ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στην ΑλεξανδρούποληΕγκατάσταση θερμομόνωσης σε σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS ΘράκηςΕπισκευή του Ευστράτειου Σπουδαστηρίου του Χατζηκυριάκειου ΙδρύματοςΑνακαίνιση της κουζίνας και του χώρου σίτισης και προμήθεια εξοπλισμού στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Στρατηγική συνεργασία με… πέταλα!

Η εταιρεία-μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, «Ιπποδρομίες Α.Ε.», εξασφάλισε στους παίκτες από την Ελλάδα τη δυνατότητα στοιχηματισμού –κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00– στις κούρσες που πραγματοποιούνται στην Κύπρο από τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού, μεταξύ άλλων, στα δημοφιλή παιχνίδια ΤΕΤΡΑΠΛΟ, ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 των κυπριακών ιπποδρομιών. Τα στοιχήματα ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ, ΣΚΟΡ 4/ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 προσφέρονται με εγγυημένα ποσά 1.000 ευρώ, 5.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα. Μάλιστα, το ΤΖΑΚΠΟΤ 9 έχει μοιράσει έως και 1.000.000 ευρώ.

Το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και ποσό ανά συνδυασμό είναι 2 ευρώ, πλην του ΤΖΑΚΠΟΤ 9 όπου είναι 0,5 ευρώ. Επίσης, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ το ποσό ανά στήλη ανέρχεται στο 1 ευρώ, στην περίπτωση δημιουργίας τεσσάρων και άνω συνδυασμών.

* Λόγω των κυπριακών προεδρικών εκλογών, οι ιπποδρομίες της Κυριακής 28 Ιανουαρίου και της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα