Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής (videos)

19:13 16/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκέδασαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής στο κέντρο εκδηλώσεων «Έπαυλη», σε ένα ευχάριστο από τη δύσκολη καθημερινότητα τους.

Ο πρόεδρος Γιώργος Σταματάκης και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Χρήστος Ναστούλης, ήταν οι «ψυχές» της βραδιάς και δεν κάθισαν παρά ελάχιστα λεπτά στις καρέκλες τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, η Γενική Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κα. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος

κ. Ψωμάς Γεώργιος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπακωνσταντίνου Αθανάσιος καθώς και Διοικητές των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής.

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης: ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας, η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Κριεκούκη Ιωάννα, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας κ. Ανδρώνης Χαράλαμπος, η Αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Νερούτσου-Λιάσκου Αλεξάνδρα.

Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων: ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Πάκος Δημοσθένης και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κα. Μαλαχία Αργυρώ με αντιπροσωπίες των Δ.Σ..

Στον σύντομο χαιρετισμό της Ειδικής Γραμματέως Οργανωτικού της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α., Σοφίας Συμεωνίδου, τονίστηκε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης πέραν της διασκέδασης που όλοι δικαιούνται την δύσκολη εποχή που διανύουμε, ήταν και η σύσφιξη των σχέσεων και η αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Ένωση μας δεσμεύεται ότι κάθε χρόνο θα διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις».

Σε ανακοίνωση της η Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. ευχαριστεί «όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και υποσχόμαστε ότι η Ένωση μας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο όπως και η αποστολή της επιτάσσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα