ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: «Σχιζοφρένεια της κυβέρνησης με το Σκοπιανό»

«Είναι γελοίο για ένα μείζονος σημασίας θέμα εξωτερικής πολιτικής, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να έχουν διαφορετικές θέσεις και ο πρωθυπουργός να σφυρίζει αδιάφορα. Χωρίς να αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαμόρφωσης μιας ενιαίας κυβερνητικής θέσης» σχολίασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος για το Σκοπιανό.
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξή, ο κ. Κουμουτσάκος, τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν τη σχιζοφρένεια της κυβέρνησης να καλείται

να την λύσει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος, ή η αντιπολίτευση προσφέροντας κοινοβουλευτική στήριξη σε μια φόρμουλα λύσης που πιθανόν να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ΑΝΕΛ.
«Αν δεν προκύψει ενιαία θέση στην ουσία δεν υπάρχει κυβέρνηση» είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος για το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει τονίσει ότι δεν θα δεχθεί μια ονομασία της FYROΜ η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, ευρισκόμενος επί της ουσίας σε διαφορετική γραμμή πλεύσης από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα